Τσεκάρει την λίστα ο Αγγελίδης

Ισπανός που συνδέεται με τον Αγκίρε και Γκρέταρσον μεταξύ των ονομάτων για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

Τσεκάρει την λίστα ο Αγγελίδης
INTIME SPORTS

Το ζήτημα που βρίσκεται πολύ ψηλά αυτή την περίοδο στην ατζέντα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβου Αγγελίδη, είναι αυτό της συμφωνίας με τον νέο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα "τρέξει" τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ο Κύπριος τεχνοκράτης εξετάζει εξονυχιστικά την λίστα με τους υποψηφίους για να καταλήξει οριστικά σε αυτούς που θεωρεί ότι μπορούν να καλύψουν αυτή τη θέση.

Είναι γνωστό ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι ξένος και το βάρος πέφτει σε ανθρώπους που έχουν παραστάσεις από πρωταθλητισμό και καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ψηλά στη λίστα βρίσκεται Ισπανός τεχνικός διευθυντής ο οποίος συνδέεται με τον Χαβιέ Αγκίρε, που έχει να επιδείξει σπουδαία παρουσία, κυρίως, στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αγκίρε έχει λύσει την συνεργασία του με την Εθνική Ιαπωνίας, ενώ έχει άριστη σχέση με τον Πάμπλο Γκαρσία και άρα θα μπορούσε να "τρέξει" ένα σενάριο με βοηθό του τον Ουρουγουανό πρώην μέσο του ΠΑΟΚ. Η άλλη περίπτωση που βρίσκεται στο προσκήνιο είναι του Ισλανδού, πρώην μέσου της ΑΕΚ, Αρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως τεχνικός διευθυντής από την Ενωση το 2010. Εμεινε στην ΑΕΚ μέχρι το 2012 και στη συνέχεια ανέλαβε ανάλογο πόστο στην Κλαμπ Μπριζ. Πλέον, είναι μάνατζερ στην Μπρέινταμπλικ, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Οπως έχει διαμηνύσει, πάντως, ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι αρχές Μαΐου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK