Τσιώλης: "O Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από την Μπριζ"

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Σάκης Τσιώλης, μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ, για την ομάδα του και την δικαίωσή της, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Τσιώλης: "O Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από την Μπριζ"

Ο προπονητής της Κέρκυρας Σάκης Τσιώλης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Το 10 το κακό” για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ, για την ομάδα του και την δικαίωσή της, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Για την απόφαση που δικαίωσε την Κέρκυρα: "Το χαρμόσυνο γεγονός έχει δώσει χαρά και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές μου. Ήταν μία λύτρωση κυρίως για τους ποδοσφαιριστές μου. Εγώ δεν είχα δικαίωμα να μιλήσω γιατί πέρσι δεν ήμουν εδώ. Ότι κέρδισαν τα παιδιά πέρσι το κέρδισαν στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα χάρηκαν που θα συνεχίσουν να είναι στη Super League. Αυτά τα μπερδέματα έπρεπε να τελειώνουν δέκα μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, ο επαγγελματίας με την οικογένεια του να ξέρει τι θα κάνει".

Για το αν η ομάδα του έχει το υλικό για να “παίξει” το παιχνίδι του: "Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό τον ένα μήνα διαπίστωσα ότι μπορούμε να παίξουμε συνδυαστικά και πιο γρήγορα να παίξουμε ψηλά και να είμαστε πιεστικοί".

Για το αν έχει είδηση για κάποια μεταγραφή:

"Μεγαλύτερη είδηση από την παραμονή δεν υπάρχει. Ψάχνουμε για έναν τερματοφύλακα και έναν επιτελικό. Είχαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, αλλά είχε μία εξαιρετική πρόταση και η ομάδα πήρε καλά λεφτά".

Για τον Μαρτίνες που δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό από τον Μάρκο Σίλβα:

Αυτό που είδα από τον Μαρτίνες, αν υποθέσουμε ότι δεν παίρνει φανέλα βασικού, σίγουρα θα ήταν ένας παίκτης για να ξεκουράσει τον Τσόρι.

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ: "Υπάρχει μία διαφορά μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπριζ. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος. Όταν δέχτηκε το γκολ τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Όμως υπάρχει ο Μπεργκ. Έχασε το πέναλτι αλλά ισοφάρισε σε ένα κρίσιμο σημείο. Ο Παναθηναϊκός γύρισε πίσω για να κρατήσει το σκορ και τελικά κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη".

Για το δεύτερο ματς στο Βέλγιο:" Σίγουρα θα είναι πιο υποψιασμένοι. Οι αμυντικοί θα έχουν προσαρμοστεί στην επιθετικότητα του αντιπάλου. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η Μπριζ έδειξε ότι είναι γρήγορη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός σαν ρόστερ είναι καλύτερος, αλλά η Μπριζ είναι πιο έτοιμη ομάδα. Στην έδρα της μπορεί να πιέσει πιο ψηλά και να γίνει απειλητική".

Για την εικόνα που έχουν δείξει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στα επίσημα ματς που έχουν δώσει: "Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενισχυθεί. Περισσότερο στο κέντρο και την άμυνα. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης η ομάδα που έπαιξε. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τον ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί αρκετά μέχρι να αρχίσει η Super League . Στον Παναθηναϊκό μεγάλο ρόλο παίζει ο Μπεργκ και ο Καρέλης, να σταματήσει αυτή η ιστορία αν θα μείνει ή θα φύγει να συγκεντρωθεί και θα είναι ακόμα καλύτερος δίπλα στον Μπεργκ".

Για την υπόθεση στόπερ στον Ολυμπιακό: "Αυτό ήταν το σημείο που ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρει παίκτη και να έρθει την επόμενη μέρα. Έπρεπε να αποκτηθεί όχι ένας, αλλά δύο παίκτες. Ο Γούτας έχει τις δυνατότητες, αλλά δεν είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την άμυνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK