Βεργέτης: "Δυνατοί στα πλέι οφ"

Ο Στάικος Βεργέτης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης και τόνισε ότι μετά την αποβολή του Ντορίν Γκοϊάν στόχος ήταν να διατηρηθεί το "μηδέν" στην άμυνα.

Βεργέτης: "Δυνατοί στα πλέι οφ"

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος με την Ξάνθη στα Πηγάδια, με τον Στάικο Βεργέτη να στέκεται στην μέτρια εμφάνιση των παικτών του, καθώς και στην αποβολή του Ντορίν Γκοϊάν που ανάγκασε τους Αρκάδες να οπισθοχωρήσουν για να διαφυλάξουν το "μηδέν".

"Σήμερα το παιχνίδι ήθελε μέγιστη συγκέντρωση και σοβαρότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως μετά το πέναλτι της Ξάνθης προσπαθήσαμε περισσότερο, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Όλα αυτά μέχρι την αποβολή του Γκοϊάν γιατί μετά σκεφτόμασταν να μην δεχθούμε γκολ", σχολίασε για το παιχνίδι.

Αναφερόμενος στη συνέχεια της σεζόν σχολίασε: "Τώρα κάνουμε τον προγραμματισμό μας για να είμαστε δυνατοί στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την είσοδό της στον τελικό Κυπέλλου και καλή επιτυχία. Δεν χρειάζεται άγχος πρέπει να πάει σ’ αυτό το παιχνίδι με την μέγιστη συγκέντρωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK