Βεργέτης: "Μας έλειψε μόνο το γκολ"

Ο Στάικος Βεργέτης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ξεκαθάρισε πως το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ, ενώ δήλωσε πως μέχρι το τελευταίο λεπτό των μεταγραφών μπορεί να υπάρξει ενίσχυση.

Βεργέτης: "Μας έλειψε μόνο το γκολ"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

" Προσπαθήσαμε να παίξουμε ένα οργανωμένο και δημιουργικό ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Μέχρι το 0-1 ήμασταν αρκετά καλοί. Μας βγήκαν αρκετές ευκαιρίες ωστόσο δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Το 0-1 έσπασε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ παρασυρθήκαμε στο κακό ματς του αντιπάλου. Σπαταλήσαμε το τελευταίο τέταρτο του ματς, χωρίς να δημιουργήσουμε ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με διάθεση να πρεσάρουμε, κλέψαμε αρκετές μπάλες, αλλά δεν σκοράραμε. Γίναμε πιο επιθετικοί και ευάλωτοι στην άμυνα. Παλέψαμε το ματς, όμως πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε για να έχουμε το πάνω χέρι στον αγώνα".

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση μετά τη φυγή του Μπαράλες: "Αφού λείπει ο Μπαράλες, νομίζω ότι δεν αξίζει η αναφορά στο όνομα του. Στην ομάδα υπάρχουν πολύ καλές και διαθέσιμες λύσεις. Οι παίκτες μας έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στα παιδιά, αλλά σήμερα δεν μετουσιώσαμε σε γκολ τις ευκαιρίες".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα: "Ήταν δύσκολο να παίξουμε κάθετο ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος ήταν συσπειρωμένος στον άξονα. Στο πρώτο μέρος παίξαμε κάθετο ποδόσφαιρο πριν το 0-1."

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση: "Μέχρι το τελευταίο λεπτό των μεταγραφών, πάντα αναζητάμε κάτι. Αν όχι το ρόστερ μπορεί να καλύψει τις επιθετικές ανάγκες της ομάδας".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του: "Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες. Το 0-1 κρύβει ένα ψυχολογικό παράγοντα, ότι πρέπει να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια, εφόσον χάνεις. Ασκήσαμε πολύ καλή πίεση, γεγονός το οποίο μας έδωσε συνεχόμενες επιθέσεις, ωστόσο σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μας έλειψε το γκολ. Στο πρώτο μέρος είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και είχαμε καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα λειτούργησε καλά, απλά μας έλειψε μόνο το γκολ. Πάντα θα ισχύει το ρητό του Όσιμ".

Διαβάστε ακόμα:

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK