Βεργέτης: "Σπουδαίος βαθμός"

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα που πήρε στην Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης εξέφρασε ο Στάικος Βεργέτης.

Βεργέτης: "Σπουδαίος βαθμός"
INTIME SPORTS

"Είναι ένας σπουδαίος βαθμός γιατί η ομάδα έδειξε αντίδραση με το βαρύ 0-4. Δείξαμε καλή αμυντική συνοχή, προσπαθήσαμε και για το κάτι παραπάνω, δεν το καταφέραμε, αλλά κρατάμε τον βαθμό", ήταν το σχόλιο του Στάικου Βεργέτη στην κάμερα της Nova.

Λίγο αργότερα, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Παίξαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Στο δεύτερο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά τον έλεγχο του αγώνα, μας περιόρισε σε αμυντικό ρόλο. Καταφέραμε να πάρουμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό συνεχίζουμε".

Ερωτηθείς για την αντίδραση της ομάδας μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Στάικος Βεργέτης απάντησε: "Κάτσαμε και συζητήσαμε και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για αυτό το ματς. Είναι δύο τελείως διαφορετικά ματς. Νομίζω ότι ήμασταν σφιγμένοι, αλλά μετά το πρώτο 20λεπτο σταθήκαμε με πολύ αξιοπρέπεια".

Αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Από τον ΠΑΟΚ έλειψε το γκολ, έκανε το παιχνίδι του, νομίζω ότι ήταν πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Από μας νομίζω ότι έλειπε η τελική πάσα. Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν μου έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα απλά του έλειψε το γκολ".

Κληθείς να σχολιάσει, τέλος, τι κυνηγά πλέον ο Αστέρας τόνισε: "Εμείς σκεφτόμαστε ότι κάθε ματς είναι μία μάχη και ότι βγει. Μάχη σε κάθε αγώνα, σήμερα δώσαμε μία μάχη και πήραμε έναν βαθμό, θα κάνουμε το ίδιο και την Τετάρτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK