Αμπντούν στο Contra.gr: "Εγώ είμαι καλά, ίσως γι' αυτό δεν παίζω..."

Ο Τζαμέλ Αμπντούν μιλά στο Contra.gr για το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και τους λόγους της απουσίας του το τελευταίο διάστημα, προκαλώντας διάφορα ερωτηματικά.

Αμπντούν στο Contra.gr: "Εγώ είμαι καλά, ίσως γι' αυτό δεν παίζω..."

Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι ένας από τους "συνδετικούς κρίκους" του Ολυμπιακού και της Βέροιας, με φόντο το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής, στο οποίο οι Πειραιώτες υποδέχονται την ομάδα της Ημαθία, στην οποία βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι ο 30χρονος Γαλλοαλγερινός. Ο Αμπντούν θα απουσιάζει από το παιχνίδι καθώς έμεινε εκτός αποστολής, και μιλώντας στο Contra.gr θέτει ερωτηματικά για την απουσία του το τελευταίο διάστημα.

-Πως βλέπεις το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό;

"Για κάθε Ελληνική ομάδα, ένα παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, και αυτό ισχύει και για τη Βέροια. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, για την οποία οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους καθώς έχει μόνο μια ήττα και απ' όσο ξέρω, αν καταφέρει να μας κερδίσει, τότε θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα από τόσο νωρίς. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, καθώς εμείς από τη πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

-Υπάρχει, λοιπόν, περίπτωση σε αυτό το παιχνίδι η πρώην σου ομάδα να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, νικώντας την νυν ομάδα σου. Τι αναμνήσεις έχεις από τον Ολυμπιακό;

"Τις καλύτερες! Χαίρομαι που έχω παίξει στον Ολυμπιακό και έχω πανηγυρίσει τίτλους με αυτή την ομάδα, με αυτή τη φανέλα, με αυτούς τους φιλάθλους. Οι καταστάσεις ήταν περίεργες και αποφάσισα να φύγω και να πάω στην Αγγλία για να συνεχίσω την καριέρα του. Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά, όμως προσωπικά δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις που πήρα τότε, αλλά και γενικά μέχρι τώρα".

-Αυτό το παιχνίδι όμως, θα το δεις ως θεατής. Πως νιώθεις;

"Προπονήθηκα καλά τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Έχω να αγωνιστώ από το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (17 Ιανουαρίου). Όλο αυτό το διάστημα δουλεύω σκληρά και μου έκανε εντύπωση η απόφαση του προπονητή μου να με αφήσει εκτός τόσο από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο όσο και από αυτό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να παίξω όπως θέλω πάντα να παίζω, σε κάθε παιχνίδι. Πριν από δυο εβδομάδες, ενημέρωσα με επιστολή μου την ΦΙΦΑ για την κατάσταση που επικρατεί με εμένα και τη Βέροια στο θέμα των πληρωμών, καθώς δεν έχω πληρωθεί τους τελευταίους δυο μήνες. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που δεν αγωνίζομαι το τελευταίο διάστημα. Είμαι καλά, όλοι ξέρουν το ποιος είμαι και το τι μπορώ να προσφέρω σε μια ομάδα".

-Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, σκέφτεσαι να πας στην Αθήνα για να δεις από κοντά το παιχνίδι;

"Όχι, όχι, δεν πρόκειται. Εξάλλου, έχω προπόνηση το πρωί της Κυριακής. Είμαι επαγγελματίας και τιμώ το συμβόλαιό μου και τις υποχρεώσεις που έχω απέναντι στην ομάδα".

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK