Απαλλάχθηκε η Βέροια για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Απαλλάχθηκε η Βέροια από την πειθαρχική επιτροπή της Super League. Η ΠΑΕ ενημερώθηκε με σχετικό φαξ για την απόφαση και λίγο αργότερα δημοσιοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας.

Απαλλάχθηκε η Βέροια για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Απαλλακτική απόφαση πήρε η πειθαρχική επιτροπή της Super League για τη Βέροια για τον περίφημο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη (3-0 νίκη των Πειραιωτών) στις 6/1/2013.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν ένορκες καταθέσεις από τους Νίκο Γεωγέα και Δημήτρη Καλαϊτζίδη που προκάλεσαν την επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ ο οποίος άσκησε δίωξη στην "βασίλισσα" για δωροδοκία και προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα. Αθώοι λόγω αμφιβολιών και Αρβανιτίδης, Λαναρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ.Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατ΄ άρθρα 20, 22, 38, 39 του Π.Κ. της ΕΠΟ έτους 2014. Απαλλάσσει τους 2ο και 3ο εγκαλουμένους λόγω αμφιβολιών.

Δικαίωμα έφεσης έχει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος. Αν δεν ασκήσει έφεση, ο Λεβαδειακός υποβιβάζεται οριστικά στην Football League. Εκτός κι αν προκύψει πρόβλημα στην Κέρκυρα για την υπόθεση του “παρένθετου προσώπου” στη μετοχική σύνθεσή της, από την ΕΕΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK