Άπαντες ετοιμοπόλεμοι στη Βέροια ενόψει ΠΑΟΚ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (12/9). Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας του Γεωργιάδη.

Άπαντες ετοιμοπόλεμοι στη Βέροια ενόψει ΠΑΟΚ

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ΠΑΕ Βέροιας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, 18:15, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας).

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Ιβάν, Νάστος, Οστοϊτς, Μαραγκός, Ετζενγκουέλε, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Ιμπραϊμ, Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Γιουσούφ, Κόλα, Καϊκούτ, Ντολτσε και Γεωργιάδης.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ