Έφεση για τη Βέροια από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε έφεση στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για την υπόθεση της Βέροιας, με την οποία ο μακεδονικός σύλλογος είχε απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών.

Έφεση για τη Βέροια από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα
INTIME SPORTS

Η ομάδα, ο τέως μεγαλομέτοχός της, Γιώργος Αρβανιτίδης και ο τέως γενικός αρχηγός της, Γιώργος Λαναρής, οι οποίοι διώκονται και ποινικά για το ίδιο θέμα και είχαν καταθέσει στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για χειραγώγηση της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη σεζόν 2012-2013, που έληξε με νικητές τους Πειραιώτες (3-0).

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν ένορκες καταθέσεις από τον πρώην παίκτη της Βέροιας, Νίκο Γεωργέα, και τον πρώην προπονητή της, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που προκάλεσαν την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνου Πετρόπουλου, ο οποίος άσκησε δίωξη στη "βασίλισσα" για δωροδοκία και προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα.

Η απαλλακτική απόφαση ελήφθη στις 19 Μαΐου και ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος είχε δικαίωμα να ασκήσει έφεση, ωστόσο αυτό συνέβη τη Δευτέρα από τον Παναγιώτη Καρρά.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

"Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε έφεση κατά:

1) Της 218/2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

2) Του Γεωργίου Λαναρή, Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

3) Του Γεωργίου Αρβανιτίδη, Προέδρου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

4) Της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ".

Διαβάστε ακόμη

Απαλλάχθηκε η Βέροια για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK