Έκανε το "μπαμ" με Αμπντούν η Βέροια

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε η Βέροια, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντούν για τα επόμενα 2 χρόνια.

Έκανε το "μπαμ" με Αμπντούν η Βέροια

'Εσκασε η βόμβα! Παίκτης της Βέροιας είναι με κάθε επισημότητα ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός άσος υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με τη "Βασίλισσα του Βορρά", η οποία τον ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (04/08).

Ύστερα από το αποτυχημένο πέρασμα από τα γήπεδα της Αγγλίας, όπου δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο 29χρονος εξτρέμ επιστρέφει στην Ελλάδα θέλοντας να ανεβάσει και πάλι τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η επίσημη ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή Djamal Abdoun για 2 χρόνια.

Ο Djamal Abdoun βρέθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Π.Α.Ε. και υπέγραψε το συμβόλαιό του, παρουσία του Προέδρου της Π.Α.Ε. κ. Θεόδωρου Καρυπίδη και του Τεχνικού Διευθυντή κ. Ζήση Βρύζα.

O Djamal Abdoun, ο οποίος άνηκε Nottingham Forest, αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο ως δανεικός στην Lokeren, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Καβάλα, Nantes, Sedan και Ajaccio".

News 24/7

24MEDIA NETWORK