Ελευθερόπουλος: "Μας προβλημάτισε το ρίσκο του Πανιωνίου"

O Δημήτρης Ελευθερόπουλος εντόπισε στον τρόπο που έπαιξε ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο το αίτιο για το γεγονός ότι η Βέροια δεν νίκησε.

Ελευθερόπουλος: "Μας προβλημάτισε το ρίσκο του Πανιωνίου"
Ελευθερόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά: "Στο πρώτο ημίχρονο επιβληθήκαμε του αντιπάλου. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι... και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις να προηγηθούμε στο σκορ, κάτι που τελικά καταφέραμε. Ο Πανιώνιος δεν μας απείλησε καθόλου σε αυτό το διάστημα. Στην επανάληψη ο αντίπαλος ρίσκαρε παίζοντας 4-4-2 αλλά και πάλι την μεγάλη ευκαιρία την είχαμε εμείς με το Ναζλίδη, ένα λεπτό πριν δεχθούμε το γκολ της ισοφάρισης. Στην συνέχεια έγινε το 1-1 και θα μπορούσε να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα από εκεί και πέρα.

Ο Πανιώνιος είναι πολύ δουλεμένη ομάδα, έχει τον ίδιο προπονητή για πολύ καιρό. Εμείς είμαστε μόνο έναν μήνα μαζί και θα πρέπει να καλύψουμε αυτό το χάντικαπ. Ο Πανιώνιος ρίσκαρε στο δεύτερο μέρος και αυτό μας δυσκόλεψε. Εμείς μετά το 70’ κουραστήκαμε. Θέλαμε να βάλουμε έναν ακόμη παίκτη στα χαφ στο 1-0 αλλά δεν προλάβαμε.

Το επίπεδο στην κατηγορία είναι πολύ υψηλό και η κατηγορία είναι δύσκολη. Σίγουρα έχουμε νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες όπως ο Μάνος και ο Μελικιώτης. Εγώ επιλέγω την 18αδα κάθε αγώνα με βάση αυτό που βλέπω στις προπονήσεις. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν στις προπονήσεις, προσπαθούν να βελτιώνονται και είμαι ευχαριστημένος από αυτό που δείχνουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βέροια-Πανιώνιος 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK