"Φιλική" νίκη επί της Κ20, έκλεισε δύο νεαρούς η Βέροια

Την ευκαιρία να κάνει το πρώτο αγωνιστικό τεστ στο δυναμικό της Βέροιας, αλλά και να δει αγωνιζόμενους τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Κ20 είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

"Φιλική" νίκη επί της Κ20, έκλεισε δύο νεαρούς η Βέροια

"Φιλική" νίκη επί της Κ20 με 3-0 σημείωσε η Βέροια σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ενώ την Κυριακή (19/7) θα ταξιδέψει στο Άρνεμ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Βέροια: (α' ημίχρονο) Καντιμοίρης, Μαλόν, Όστοιτς, Εζεγκουέλε, Τσουμάνης, Μπαλάφας, Βεργώνης, Άρτσε, Μελικίωτης, Γεωργιάδης, Ναζλίδης.

(β' ημίχρονο) Βασιλειάδης, Ντάγος, Μαραγκός, Αργυράπουλος, Καρακώστας, Τάτος, Μάνος, Μερεμπασβίλι, Παυλίδης, Ντούκιτς, Αναστασιάδης.

Κ20: (α' ημίχρονο) Αργυροπούλος, Ρογγότης, Παπαγεωργίου, Ξόμπλιος,Τούφας, Νικολαίδης, Παναγιωτίδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος.

(β' ημίχρονο) Μαρκούσης, Ναβρινιάδης, Δερμιτζάκης, Μαγγίζης, Τσιούχας, Δημητριάδης, Στασινόπουλος, Νεστορόπουλος, Μπουρδάνος, Σαμίωτης, Καψάλης.

"Έκλεισε" δύο νεαρούς

Δυο νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Ολλανδία για να πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, έκλεισε η Βέροια.

Πρόκειται για τον 22χρονο αμυντικό μέσο Γιώργο Μπουζούκη και τον 20χρονο αριστερό μπακ-χαφ Δημήτρη Γιαννούλη, οι οποίοι τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίζονταν με τα χρώματα του Πιερικού.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα