"Φιλική" νίκη επί της Κ20, έκλεισε δύο νεαρούς η Βέροια

Την ευκαιρία να κάνει το πρώτο αγωνιστικό τεστ στο δυναμικό της Βέροιας, αλλά και να δει αγωνιζόμενους τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Κ20 είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

"Φιλική" νίκη επί της Κ20, έκλεισε δύο νεαρούς η Βέροια

"Φιλική" νίκη επί της Κ20 με 3-0 σημείωσε η Βέροια σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ενώ την Κυριακή (19/7) θα ταξιδέψει στο Άρνεμ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Βέροια: (α' ημίχρονο) Καντιμοίρης, Μαλόν, Όστοιτς, Εζεγκουέλε, Τσουμάνης, Μπαλάφας, Βεργώνης, Άρτσε, Μελικίωτης, Γεωργιάδης, Ναζλίδης.

(β' ημίχρονο) Βασιλειάδης, Ντάγος, Μαραγκός, Αργυράπουλος, Καρακώστας, Τάτος, Μάνος, Μερεμπασβίλι, Παυλίδης, Ντούκιτς, Αναστασιάδης.

Κ20: (α' ημίχρονο) Αργυροπούλος, Ρογγότης, Παπαγεωργίου, Ξόμπλιος,Τούφας, Νικολαίδης, Παναγιωτίδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος.

(β' ημίχρονο) Μαρκούσης, Ναβρινιάδης, Δερμιτζάκης, Μαγγίζης, Τσιούχας, Δημητριάδης, Στασινόπουλος, Νεστορόπουλος, Μπουρδάνος, Σαμίωτης, Καψάλης.

"Έκλεισε" δύο νεαρούς

Δυο νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Ολλανδία για να πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, έκλεισε η Βέροια.

Πρόκειται για τον 22χρονο αμυντικό μέσο Γιώργο Μπουζούκη και τον 20χρονο αριστερό μπακ-χαφ Δημήτρη Γιαννούλη, οι οποίοι τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίζονταν με τα χρώματα του Πιερικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK