Γεωργιάδης: "Ικανοποιημένοι με τον έναν βαθμό"

Ικανοποιημένος δήλωσε πως είναι ο τεχνικός της Βέροιας, Γιώργος Γεωργιάδης, με την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά. Παράλληλα, απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον Αμπντούν.

Γεωργιάδης: "Ικανοποιημένοι με τον έναν βαθμό"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη:

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, όχι πολύ ποιοτικό. Εμείς ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Καταφέραμε να κλείσουμε καλά τους χώρους στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Με την μπάλα δεν ήμασταν πολύ ποιοτικοί. Νομίζω σε άλλα παιχνίδια είχαμε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή μας, αυτό είναι και το στοιχείο μας αλλά στο τέλος όταν παίρνεις έναν βαθμό εκτός έδρας είσαι ικανοποιημένος και συνεχίζουμε το δύσκολο πρόγραμμα. Να ευχηθώ περαστικά στα παιδιά του Πλατανιά που χτύπησαν. Ελπίζω να μην είναι κάτι το πολύ σοβαρό και συνεχίζουμε".

Πρώτα απ' όλα θεωρείτε ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα; Και επίσης θέλετε να μας κάνετε ένα σχόλιο για την αντίδραση του Αμπντούν στην αλλαγή του;

"Στο ποδόσφαιρο δίκαιο; Δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να εξελιχθεί ένα παιχνίδι και ο Πλατανιάς είχε μια δυο ευκαιρίες καλές και εμείς στο τέλος είχαμε μια καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Κόλα στο τέλος θεωρώ ότι δίκαιο είναι το αποτέλεσμα αλλά για τον Αμπντούν δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πλατανιάς - Βέροια 0-0

Αποχώρησε με νεύρα ο Αμπντούν

News 24/7

24MEDIA NETWORK