Γεωργιάδης: "Νιώθουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας"

Στο γεγονός ότι η Βέροια αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς σαν να έπαιζε εκτός (σ.σ. είχε προηγηθεί αυτό με τον ΠΑΟΚ) στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ.

Γεωργιάδης: "Νιώθουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

"Είχαμε απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα και ήμασταν ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Παρουσιαστήκαμε καλά οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά από δικό μας λάθος δεχθήκαμε την ισοφάριση με την έναρξη της επανάληψης.

Η ΑΕΚ με την πίεση του κόσμου της προσπάθησε στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερες ευκαιρίες, ενώ το γκολ που σημείωσε ήταν από στημένη φάση. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τέτοια ματς, αλλά σίγουρα χρειάζεται και τύχη για να μπορέσεις να νικήσεις μια μεγάλη ομάδα", είπε αρχικά ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η ομάδα του σε κάποια διαστήματα παρουσιάστηκε παθητική στον αγωνιστικό χώρο, ο τεχνικός της Βέροιας απάντησε: "Γνωρίζαμε από πριν ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς χειριστές της μπάλας και ότι θα μας πιέσει αρκετά. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε απουσίες στη μεσαία γραμμή και δεν είχαμε τις λύσεις για να αλλάξουμε κάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κρατήσουμε τη μπάλα όπως θα θέλαμε. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πάντως ότι είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς στο γήπεδό μας που νιώθουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί".

Διαβάστε ακόμη:

Βέροια - ΑΕΚ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK