Γεωργιάδης: "Ο Αμπντούν είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας "

Ο Γιώργος Γεωργιάδης χαρακτήρισε "δίκαιο" το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της Βέροιας και του Ηρακλή, ενώ έκανε ειδική μνεία στο επεισόδιο που είχε με τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Γεωργιάδης: "Ο Αμπντούν είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας "
INTIME SPORTS

Η Βέροια αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε γκολ. Ο τεχνικός της "Βασίλισσας του Βορρά", Γιώργος Γεωργιάδης χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είχαμε την υπεροχή όχι όμως τις ευκαιρίες. Φαινόταν πως θα κριθεί στο γκολ. Φτάναμε εύκολα στην περιοχή του Ηρακλή. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό όμως να δώσουμε την καλή τελική πάσα για να σκοράρουμε. Κρατάμε την καλή προσπάθεια, τη συνοχή στην άμυνα.

Εμείς έχουμε μόνο ένα δρόμο, να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Η ποιότητα χρειάζεται στην τελική πάσα. Ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, είχε πολλούς παίκτες στην περιοχή. Ευκαιρία δεν είχαμε μεγάλη. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο".

Για τον Αμπντούν και το επεισόδιο που είχαν: "Ο Αμπντούν είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας έχουμε κουβεντιάσει πολύ μαζί του. Για μένα ό,τι έγινε θεωρείτα λήξαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βέροια - Ηρακλής 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK