Γεωργιάδης: "Σταθήκαμε τυχεροί"

Προβληματισμένος από την εικόνα που είχε η Βέροια στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του στάθηκε τυχερή που τελικά πήρε το βαθμό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γεωργιάδης: "Σταθήκαμε τυχεροί"
INTIME SPORTS

"Γενικά στο α' ημίχρονο, είχαμε την απόλυτη κατοχή της μπάλας, δεν είχαμε θέματα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι οργανωμένη και επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις. Δεν κάναμε ευκαιρίες, αλλά φαινόταν μέσα στο παιχνίδι, ότι αν κάποιος θα πετύχαινε τέρμα, αυτός θα ήμασταν εμείς. Αντιθέτως το πέτυχε ο ΠΑΣ κι εκεί μας αποδιοργάνωσε. Παρουσιαστήκαμε νευρικοί στην επανάληψη. Στο τέλος σταθήκαμε τυχεροί. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν, όχι με ορθόδοξο τρόπο. Πρέπει να χτίσουμε και να δουλέψουμε σε νοοτροπία, γιατί πολλοί ήρθαν τις τελευταίες μέρες", ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της Βέροιας .

Ερωτηθείς αν η κακή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα του αποσυντονίστηκε, ο Γιώργος Γεωργιάδης απάντησε: "Πράγματι αποσυντονιστήκαμε. Στα φιλικά δεν δείξαμε τέτοια νευρικότητα και δεν είχαμε τέτοια εικόνα, όπως στο β' ημίχρονο σήμερα. Πρέπει να χτίσουμε σιγά-σιγά. Ο ΠΑΣ έχει την ίδια ομάδα 2-3 χρόνια. Γνώριζα ότι ήταν πιο δεμένοι από εμάς. Οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες για όλους".

Αναφερόμενος στην απόδοση του Μοχάμεντ Γιουσούφ σχολίασε: "Όταν ένας παίκτης δείχνει κάποια θετικά στοιχεία στην αρχή της περιόδου, μπορεί να τα ξανακάνει. Ας του δώσουμε λίγο χρόνο να συνηθίσει την ομάδα και την πόλη".

Κληθείς να σχολιάσει τις μεταγραφές Καϊκούτ και Ιμπραΐμ τόνισε: "Ο πρώτος είναι δικός μας. Ο δεύτερος ξέρω ότι ήταν εδώ, είμαστε κοντά, αλλά ακόμα δεν γνωρίζω οριστικά κάτι να σας πω".

Διαβάστε ακόμη:

Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK