Νέες καταγγελίες για το Ολυμπιακός - Βέροια

Αυξήθηκαν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Νέες καταγγελίες για το Ολυμπιακός - Βέροια

Στους 35 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των κατηγορουμένων της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης.

Τελευταίος προστέθηκε στη λίστα ο Γκιγιέρμο Πέρεθ, πρώην παίκτης της Βέροιας, που απολογήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστή είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία και δωροληψία για τον προ διετίας αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια 3-0.

Κατά την απολογία του στην Ευελπίδων, ο 28χρονος μέσος του Άρη πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των Νίκου Γεωργέα, Δημήτρη Καλαΐτζίδη και Αλέξανδρου Καλογέρη, ότι ο αγώνας ήταν χειραγωγημένος, σημειώνοντας ότι ενημερώθηκε για το γεγονός μετά από το παιχνίδι.

Η Βέροια είχε προσκομίσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ -απ' όπου και αθωώθηκε- επιστολή του Πέρεθ, στην οποία υποστήριζε ότι ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα γνώριζε κάτι.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ