Κινδυνεύει με υποβιβασμό η Βέροια

Ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι πλεον ορατός για την Βέροια καθώς η ΕΕΑ δεν έδωσε άδεια μεταβίβασης μετοχών στον μεγαλομέτοχο Κώστα Παπαδόπουλο. Η ομάδα της Ημαθίας κινδυνεύει ακόμα και με αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα!

Ξαφνικό πρόβλημα για την ομάδα της Βέροιας αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν της χορήγησε άδεια εντοπίζοντας πρόβλημα στη μεταβίβαση των μετοχών από τον Θόδωρο Καρυπίδη στον Κώστα Παπαδόπουλο. Η επιτροπή θα στείλει πόρισμα στην ΕΠΟ και ακολούθως η υπόθεση θα πάει στην πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Το παράπτωμα χαρακτηρίζεται βαρύ και αφού η Βέροια κληθεί σε απολογία, τότε βάσει νόμου και πειθαρχικού κώδικα κινδυνεύει με υποβιβασμό από μία κατηγορία έως και αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα γίνει κανονικά την Κυριακή (11/9, 20:30) και εφόσον βγει η απόφαση για υποβιβασμό μετά την απολογία της, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 15 ομάδες αφού δεν θα πάρει άλλη ομάδα τη θέση της.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα