Κυνήγησε το "μπαμ" με Μπράβο η Βέροια

Το μεταγραφικό της "μπαμ" κυνήγησε η Βέροια, η οποία επιχείρησε να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ραούλ Μπράβο.

Κυνήγησε το "μπαμ" με Μπράβο η Βέροια
INTIME SPORTS

Μετά τους Χαβιέ Κάμπορα και Ρομπέρτο Μπατιόν, η Βέροια επιχείρησε να φέρει στην Ελλάδα ακόμη έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Super League. Ο λόγος για τον Ραούλ Μπράβο.

Ο 33χρονος αριστερός μπακ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εκτός από την παλαιότερη θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης, "παρέλασε" από τα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού την τετραετία 2007-2011, έχοντας ένα μικρό ενδιάμεσο… πέρασμα από την Νουμάνθια.

Έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας το καλοκαίρι του 2011, επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Βαγιεκάνο.

Ακολούθησε την επόμενη περίοδο (2012-13) η συνεργασία με την βελγική Γκέρμιναλ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ισπανία για να αγωνιστεί στην Κόρδοβα, έχοντας μια "γεμάτη" σεζόν (31 συμμετοχές) στην Segunda Division.

Ο Ισπανός ωστόσο προτίμησε να μείνει στην πατρίδα του, με αποτέλεσμα να πει τελικά όχι στην πρόταση της ομάδας από την Ημαθία.

Πηγή: marcasl.blogspot.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK