Με ανατροπή η Βέροια, 2-1 τον Πανσερραϊκό

Η Βέροια έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 του Πανσερραϊκού στο Σιδηρόκαστρο, χάρη στα γκολ των Νέτο και Γεωργιάδη, ενώ ο Αγγελούδης είχε δώσει προβάδισμα στους Σερραίους.

Με ανατροπή η Βέροια, 2-1 τον Πανσερραϊκό
Βέροια INTIME SPORTS

Η Βέροια τέθηκε αντιμέτωπη με τον Πανσερραϊκό σε φιλική αναμέτρηση στο Σιδηρόκαστρο. Οι Σερραίοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Αγγελούδη. Τρία λεπτά αργότερα όμως ήρθε η απάντηση από τη "Βασίλισσα του Βορρά" με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο. Στο 32' ο Γιώργος Γεωργιάδης με διαγώνιο σουτ έκανε την ολική ανατροπή και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Σημειώνεται ότι ο προπονητής της "Βασίλισσας", Γιώργος Γεωργιάδης, χρησιμοποίησε τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τους Πούγγουρα, Ιμπραΐμ και Σιόντη.

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Βιτλής, Βοσκόπουλος, Σίδκας, Στεργιανός, Μπαλού, Τσιμίκας, Αγγελούδης, Πόποβιτς, Ατματσίδης, Φουρτάδο.

Βέροια: Καντιμοίρης, Νάστος, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Σιόντης, Ιμπραϊμ, Νέτο, Γεωργιάδης, Τάτος, Κόλα. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Βασιλειάδης, Μαλόν, Παυλίδης, Καρακώστας, Παπαγεωργίου, Ξόμπλιος, Μαγέφσκι, Βεργώνης, Μελικιώτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK