Με Ετζενγκέλε και Μερεμπασβίλι η "πρώτη" της Βέροιας

Η Βέροια πραγματοποίησε σε κλίμα αβεβαιότητας για την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη, ενώ παρόντες ήταν και οι Γουίλιαμ Εντζενγκέλε, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι.

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε την Δευτέρα (6/7) το απόγευμα η Βέροια με τους ιθύνοντες της ομάδας της Ημαθίας να βρίσκονται μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας αναφορικά με το που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν καθώς βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου και έγινε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Νέα πρόσωπα στο τεχνικό τιμ θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Ουσταμπασίδης, ο γυμναστής Μανώλης Γιοβανόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Μούσιαρης.

Το "παρών" έδωσαν όλοι σχεδόν οι παίκτες του περσινού ρόστερ που συμφώνησαν να παραμείνουν και τη νέα περίοδο στην ομάδα μαζί με τους Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Γουίλιαμ Εντζενγκέλε, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Βέροια.

Επίσης στην προπόνηση πήρε μέρος ο νεαρός Βασίλης Αργυρόπουλος, πρώην παίκτης του Αιγινιακού (Κ20), των Λευκαδίων και του Πλατανιά (Κ20), όπως και δύο υπό δοκιμή αλλοδαποί ποδοσφαιριστές.

Παρόντες ήταν ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης, ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας και τα μέλη της διοίκησης Αργύρης Πρόιος, Σίμος Ορφανίδης.