Μερεμπασβίλι και Ετζενγκέλε στην Βέροια, ανανέωσε ο Παυλίδης

Οι Γκιόργκι Μερεμπασβίλι και Γουίλιαμ Ετζενγκέλε έπεισαν τους ανθρώπους της Βέροιας για την αξία τους, με συνέπεια να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας την Δευτέρα (13/7).

Μερεμπασβίλι και Ετζενγκέλε στην Βέροια, ανανέωσε ο Παυλίδης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια :

"Ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι μετεγγραφές των Γκιόργκι Μερεμπασβίλι και Γουίλιαμ Ετζενγκέλε στην Βέροια. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας.

Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, που έχει αγωνιστεί σε Ντιναμό Τιφλίδας, Βοϊβοντίνα και πέρσι στον ΟΦΗ, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ΠΑΕ Βέροια. Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τη Βέροια, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Θέλω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Πέρσι ήταν η πρώτη μου χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο πλέον γνωρίζω καλά. Πολύ δουλειά και υγεία εύχομαι, για να έχει η ομάδα μας μια καλή σεζόν".

Για δύο χρόνια θα αγωνίζεται στη "Βασίλισσα" και ο Γάλλος αμυντικός Γουίλιαμ Ετζενγκέλε, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στον Παναιτωλικό. "Συνάντησα πολύ καλό κλίμα στη Βέροια και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα".

Τέλος, για τρία χρόνια ανανέωσε ο μεσοεπιθετικός Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος δήλωσε τα εξής: "Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα. η Βέροια είναι το σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω. Στόχος μου είναι κάθε χρόνο να βελτιώνομαι και να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK