"Μπαμ" με Ραούλ Μπράβο

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (27/8) η ΠΑΕ Βέροια, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τον Ραούλ Μπράβο, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

"Μπαμ" με Ραούλ Μπράβο

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ως ποδοσφαιριστής της "βασίλισσας", ο 33χρονος αμυντικός που θα φορά το Νο2 υπογράμμισε ότι έρχεται με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Έρχομαι με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και θέλω με την εμπειρία μου και με πολύ σκληρή δουλειά να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έδειξε", ήταν τα λόγια του Ραούλ Μπράβο.

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος τη σεζόν 2001-02 είχε κατακτήσει το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, ανήκε στον Ολυμπιακό την τετραετία 2007-11, ενώ στο ενδιάμεσο (2009) είχε δοθεί δανεικός στην Νουμάνθια.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ, ενώ μετά την αποχώρησή του αγωνίστηκε σε Ράγιο Βαγεκάνο, Γκέρμιναλ (Βέλγιο) και Κόρντομπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK