Νέος κύκλος καταθέσεων για τη Βέροια

Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την υπόθεση της Βέροιας για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ θα καλέσει παίκτες και παράγοντες της ομάδας για κατάθεση, ενώπιόν της.

Νέος κύκλος καταθέσεων για τη Βέροια
INTIME SPORTS

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν πήρε ούτε την Δευτέρα (22/6) απόφαση για την υπόθεση της Βέροιας για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτό γιατί φέρεται να έχει αποφασίσει να εξετάσει και η ίδια τους μάρτυρες που κατέθεσαν στην πρωτοβάθμια επιτροπή της Super League, η οποία εξέδωσε απαλλακτική απόφαση θεωρώντας την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα νομικά αβάσιμη επειδή δεν έχει στραφεί (η δίωξη) κατά τριών ποδοσφαιριστών όπως απαιτεί ο πειθαρχικός κώδικας.

Αν επιβεβαιωθεί η φημολογία, η επιτροπή εφέσεων θα μπει στην ουσία της υπόθεσης καλώντας μεταξύ άλλων ενώπιον της, τον Νίκο Γεωργέα και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη από την ένορκη κατάθεση των οποίων είχε ξεκινήσει η ιστορία και ενδεχομένως τους Γ. Λαναρή και Δ. Αρβανιτίδη που είχαν παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης στην εφέσεων, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν διευκρινίσεις.

Σε περίπτωση που η Βέροια καταδικαστεί, κινδυνεύει με υποβιβασμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK