Νέος κύκλος καταθέσεων για τη Βέροια

Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την υπόθεση της Βέροιας για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ θα καλέσει παίκτες και παράγοντες της ομάδας για κατάθεση, ενώπιόν της.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν πήρε ούτε την Δευτέρα (22/6) απόφαση για την υπόθεση της Βέροιας για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτό γιατί φέρεται να έχει αποφασίσει να εξετάσει και η ίδια τους μάρτυρες που κατέθεσαν στην πρωτοβάθμια επιτροπή της Super League, η οποία εξέδωσε απαλλακτική απόφαση θεωρώντας την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα νομικά αβάσιμη επειδή δεν έχει στραφεί (η δίωξη) κατά τριών ποδοσφαιριστών όπως απαιτεί ο πειθαρχικός κώδικας.

Αν επιβεβαιωθεί η φημολογία, η επιτροπή εφέσεων θα μπει στην ουσία της υπόθεσης καλώντας μεταξύ άλλων ενώπιον της, τον Νίκο Γεωργέα και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη από την ένορκη κατάθεση των οποίων είχε ξεκινήσει η ιστορία και ενδεχομένως τους Γ. Λαναρή και Δ. Αρβανιτίδη που είχαν παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης στην εφέσεων, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν διευκρινίσεις.

Σε περίπτωση που η Βέροια καταδικαστεί, κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα