Νίκη η Βέροια στο πρώτο φιλικό

Με γκολ του Θωμά Ναζλίδη στο 43ο λεπτό, η Βέροια επικράτησε 1-0 της τουρκικής Οσμανλίσπορ στην πρώτη φιλική της αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους ενόψει της νέας σεζόν.

Νίκη η Βέροια στο πρώτο φιλικό
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια τον Καντιμοίρη, δεξιά στην άμυνα τον Μαλόν, αριστερά το νεαρό Γιαννούλη και στόπερ τους Όστοϊτς, Εντζεγκέλε. Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Μπαλάφας και Βεργώνης, με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Γεωργιάδη (δεξιά), Μερεμπασβίλι (αριστερά) και τον Τάτο στο κέντρο πίσω από τον προωθημένο Ναζλίδη.

Η Βέροια ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και εν τέλει προηγήθηκε στο 43ο λεπτό με σουτ του Θωμά Ναζλίδη, ενώ το δεύτερο δεν επεφύλασσε καλές φάσεις, απόρροια των πολλών αλλαγών.

Η σύνθεση της Βέροιας: Καντιμοίρης (46' Ζόναθαν), Μαλόν (46' Νέτο), Όστοϊτς (82' Καρακώστας), Εντζεγκέλε (46' Μαραγκός), Γιαννούλης (46' Τσουμάνης), Μπαλάφας (62' Μπατιόν), Βεργώνης (70' Μπουζούκης), Γεωργιάδης (46' Μελικιώτης), Τάτος (46' Άρτσε), Μερεμπασβίλι (62' Ντόγος), Ναζλίδης (62. Μάνος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK