Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Μαρκούση

Αρκετοί σύλλογοι εξέδωσαν ανακοίνωση για τον 18χρονο τερματοφύλακα της Βέροιας, Στέλιο Μαρκούση, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Διαβάστε αναλυτικά.

Πένθος στην ομάδα της Βέροιας, καθώς ο 18χρονος τερματοφύλακας, Στέλιος Μαρκούσης, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (2/9).

Ο αδόκητος χαμός του νεαρού άσου, σκόρπισε τη θλίψη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρκετοί σύλλογοι εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους.

Ανακοίνωση της Εθνική Ελλάδας:

Η ξαφνική απώλεια του Στέλιου Μαρκούση, μάς σόκαρε όλους. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζουν την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή της Κ-20 της Βέροιας Στέλιου Μαρκούση.

Οι στιγμές είναι τραγικές και τα λόγια δύσκολα. Στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και στην ομάδα του την Βέροια, ο Π.Σ.Α.Π. απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια του.

Ο πόνος για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, μέλους μάλιστα της οικογένειας των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, είναι μεγάλος.

Κουράγιο.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ Κέρκυρα εκφράζει την ειλικρινή της θλίψη και την βαθιά οδύνη της για την ξαφνική, πρώιμη απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση, στη διάρκεια της προπόνησης.

Το τραγικό μαντάτο, που έξυσε και δικές μας ανοιχτές, ακόμη, πληγές, ας είν’ το τελευταίο ανάλογο. Κι αυτό το σοκαριστικά αδιανόητο χούι του κακού, να παίρνει μαζί του, άδικα κι αδίστακτα, νέα παιδιά, με όλη τη ζωή μπροστά τους, ας βάλει πια τερματικό.

Στην οικογένεια της ΠΑΕ Βέροιας και τους οικείους του παλικαριού, η ΠΑΕ Κέρκυρα εύχεται κουράγιο, δύναμη και υπομονή. Και στο ίδιο το 18χρονο λεβεντόπαιδο, καλές περπατησιές στα γήπεδα του Παραδείσου... Γαία ελαφρά...

Εκ του ΔΣ,

Ο πρόεδρος, Γιώργος Ζαρκάδας.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ιδιαίτερη θλίψη εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στην ομάδα του, τη Βέροια, για την μεγάλη τους απώλεια και τους εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Η είδηση του θανάτου του νεαρού Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Βέροιας, η οποία θρηνεί τον τραγικό χαμό του 18χρονου τερματοφύλακα, Στέλιου Μαρκούση, Ο νεαρός ταλαντούχος πορτιέρο άφησε την τελευταία του πνοή κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας της Ημαθίας. Οι σκέψεις μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια του Στέλιου.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Ο Πανθρακικός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την ομάδα της Βέροιας και ειδικότερα προς την οικογένεια του Στέλιου Μαρκούση, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του συλλόγου της Ημαθίας. Καλό παράδεισο Στέλιο. #rip