Πήρε παίκτη της Μαρσέιγ η Βέροια

Γαλλική ενίσχυση για την ομάδα της Βέροιας, που μπαίνει σε νέα εποχή, αφού απέκτησε τον διεθνή Αρμένιο αμυντικό Γκαέλ Αντονιάν από την Μαρσέιγ.

Πήρε παίκτη της Μαρσέιγ η Βέροια
Andonian

Μετά τις μαζικές αποχωρήσεις και τη νέα, όπως όλα δείχνουν, μέσα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, η Βέροια πραγματοποίησε μία ακόμα μεταγραφή.

Το Σάββατο (28/1) ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαέλ Αντονιάν από την Μαρσέιγ με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 22άχρονος άσος έχει γεννηθεί στην Γαλλία από Αρμένιους γονείς, έπαιξε στις μικρές εθνικές ομάδες των "τρικολόρ", όμως επέλεξε τελικά την πατρίδα των γονέων του και πλέον είναι διεθνείς 13 φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Gaël Andonian.

Ο 21χρονος διεθνής αμυντικός, που γεννήθηκε στις 07/02/1995 (έχει ύψος 1.85 και βάρος 74 κιλά) στη Μασσαλία και έχει καταγωγή από την Αρμενία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με την «Βασίλισσα του Βορρά» ως δανεικός από τη Μαρσέιγ.

Ο Gaël Andonian, που είναι βασικό στέλεχος στην εθνική Αρμενίας, από το 2012 που ξεκίνησε την καριέρα του μέχρι και τώρα αγωνίζονταν στη Μαρσέιγ (εκτός από τα ερασιτεχνικά τμήματα έχει συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα), με εξαίρεση τη σεζόν 2015-’16 που ήταν δανεικός στη Ντιζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK