Στον εισαγγελέα ποδοσφαιριστής της Βέροιας

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Βέροια θεωρήθηκε ως ύποπτο προς χειραγώγηση από την UEFA και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Θεσσαλονίκης κάλεσε σε ανωμοτί κατάθεση έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας της Ημαθίας.

Στον εισαγγελέα ποδοσφαιριστής της Βέροιας
INTIME SPORTS

Στις 26 Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Βέροιας με 4-1 στην Τούμπα σε ένα ματς που σύμφωνα με την UEFA είναι ύποπτο προς χειραγώγηση για αυτό και ο αθλητικός εισαγγελέας της Θεσσαλονίκης Νίκος Κωνσταντίνου κάλεσε έναν ποδοσφαιριστή της Βέροιας για ανωμοτί κατάθεση.

Το δημοσίευμα του ΑΠΕ, αναφέρει:

"Ποδοσφαιριστής της Βέροιαςκαλεί σε ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινης πράξης, ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Νίκος Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που διετάχθη για να διαπιστωθεί εάν ήταν χειραγωγημένο το ματς του περασμένου Οκτωβρίου ανάμεσα στη "Βασίλισσα του Βορρά" και τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο φάκελος για τον συγκεκριμένο αγώνα, που ανέδειξε νικητή τον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1, εστάλη στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΟΥΕΦΑ) είχε συντάξει εκθέσεις για συγκεκριμένες εγχώριες αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ και του Κυπέλλου -ανάμεσα στις οποίες κι αυτή του Πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Βέροιας- που θεωρήθηκαν ως ύποπτες προς χειραγώγηση.

Οι παραπάνω εκθέσεις εστάλησαν για τα περαιτέρω στις ελληνικές διωκτικές αρχές, ενώ περιλαμβάνουν στοιχεία που κατέγραψαν τα συστήματα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης της ΟΥΕΦΑ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK