Τα "ευχαριστώ" της ΠΑΕ

Αν και το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν το επιθυμητό, η διοίκηση της Βέροιας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή της πρεμιέρας και τον κόσμο για τη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα "ευχαριστώ" της ΠΑΕ

Αναλυτικά:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ευχαριστεί όλους εκείνους που η συνεισφορά τους έκανε λαμπρή την έναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE στην πόλη μας, και ειδικότερα ευχαριστεί δημόσια τον πολιτικό μηχανικό και πρώην πρόεδρο της ομάδας μας κ.Κωνσταντίνο Γκαβαϊσέ, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες νυχθημερόν και με αμέριστο ζήλο και αγάπη έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο όλων των εργασιών που ήταν αναγκαίες για την τέλεση του εναρκτήριου αγώνα".

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους της για τη θερμή συμπαράστασή τους και την απόλυτα κόσμια συμπεριφορά τους στον αγώνα πρωταθλήματος SUPER LEAGUE με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η ομάδα μας και ο κόσμος της για ακόμη μία φορά δίδαξαν ήθος και πολιτισμό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και υπόσχονται ανάλογη συνέχεια".

Αφιερώματα ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα μυστικά του σωστού σουβλίσματος, από τον... ειδικό

Το NEWS247 απευθύνεται στον ειδικό, έναν ψήστη στα βλάχικα της Βάρης, για να σημειώσει τα μυστικά για το σωστό σούβλισμα του οβελία. Πώς να προετοιμάσετε το αμνοερίφιο, πότε είναι έτοιμο και καλοψημένο; Πώς θα ετοιμάσετε το πιο καλοφτιαγμένο κοκορέτσι; (pics + vid)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πρώτη Σελίδα