Τα "ευχαριστώ" της ΠΑΕ

Αν και το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν το επιθυμητό, η διοίκηση της Βέροιας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή της πρεμιέρας και τον κόσμο για τη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα "ευχαριστώ" της ΠΑΕ

Αναλυτικά:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ευχαριστεί όλους εκείνους που η συνεισφορά τους έκανε λαμπρή την έναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE στην πόλη μας, και ειδικότερα ευχαριστεί δημόσια τον πολιτικό μηχανικό και πρώην πρόεδρο της ομάδας μας κ.Κωνσταντίνο Γκαβαϊσέ, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες νυχθημερόν και με αμέριστο ζήλο και αγάπη έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο όλων των εργασιών που ήταν αναγκαίες για την τέλεση του εναρκτήριου αγώνα".

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους της για τη θερμή συμπαράστασή τους και την απόλυτα κόσμια συμπεριφορά τους στον αγώνα πρωταθλήματος SUPER LEAGUE με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η ομάδα μας και ο κόσμος της για ακόμη μία φορά δίδαξαν ήθος και πολιτισμό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και υπόσχονται ανάλογη συνέχεια".

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ