Τα "ευχαριστώ" της ΠΑΕ

Αν και το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν το επιθυμητό, η διοίκηση της Βέροιας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή της πρεμιέρας και τον κόσμο για τη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα "ευχαριστώ" της ΠΑΕ

Αναλυτικά:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ευχαριστεί όλους εκείνους που η συνεισφορά τους έκανε λαμπρή την έναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE στην πόλη μας, και ειδικότερα ευχαριστεί δημόσια τον πολιτικό μηχανικό και πρώην πρόεδρο της ομάδας μας κ.Κωνσταντίνο Γκαβαϊσέ, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες νυχθημερόν και με αμέριστο ζήλο και αγάπη έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο όλων των εργασιών που ήταν αναγκαίες για την τέλεση του εναρκτήριου αγώνα".

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους της για τη θερμή συμπαράστασή τους και την απόλυτα κόσμια συμπεριφορά τους στον αγώνα πρωταθλήματος SUPER LEAGUE με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η ομάδα μας και ο κόσμος της για ακόμη μία φορά δίδαξαν ήθος και πολιτισμό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και υπόσχονται ανάλογη συνέχεια".

Παυλόπουλος ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

'Θράσος να λέτε ότι αυτό είναι το χειρότερο μνημόνιο', είπε ο Τσίπρας

Πρόταση του πρωθυπουργού για κοινό ανακοινωθέν. "Εάν δεν υπογράψετε είναι σα να θέλετε μειώσεις στις συντάξεις" είπε στους πολιτικούς αρχηγούς. Οι προτάσεις που είχε κάνει νωρίτερα για διακομματικές επιτροπές για Ασφαλιστικό και Συνταγματική Αναθεώρηση, δεν έγιναν δεκτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Προϋπόθεση την αλλαγή εκλογικού νόμου έθεσε το Ποτάμι. Έτοιμη για συγκυβέρνηση η Ένωση Κεντρώων. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Entertainment ΒΙΝΤΕΟ

Οι Απαράδεκτοι συναντήθηκαν ξανά και ήταν υπέροχοι

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος, βρέθηκαν στο στούντιο του Mega για να μιλήσουν για τους θρυλικούς "Απαράδεκτους", 26 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο. Τι είπαν για τον Βλάσση Μπονάτσο, τα γυρίσματα και την χημεία τους που εκτόξευσε τη σειρά (Vids)

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα