Βλέπει Δρόσο και απαιτεί εξηγήσεις ο Σπανός

O Γιώργος Σπανός είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τις ανορθογραφίες της διαιτησίας του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ να περάσουν έτσι. Εκλεισε ραντεβού με τον Δρόσο και ζητά απαντήσεις.

Βλέπει Δρόσο και απαιτεί εξηγήσεις ο Σπανός
spanos EUROKINISSI

Το ξέσπασμα του Γιώργου Σπανού το Σάββατο για τη διατησία (μετά το πολύ σοβαρό λάθος του Θάνου και του βοηθού στο ματς με την ΑΕΚ) δεν ξεθύμανε την οργή του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Τη Δευτέρα, ο διοικητικός ηγέτης των Περιστεριωτών επικοινώνησε με τον επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ κ. Δρόσο και ζήτησε...ακρόαση. Το ραντεβού των δύο ανδρών αναμένεται να λάβει χώρα μέσα στην εβδομάδα.

Ο Σπανός αισθάνεται εξαπατημένος από τις υποσχέσεις των μελών της διοικούσας για άμεση βελτίωση της διαιτησίας και είναι επίσης οργισμένος για το γεγονός ότι τα κατά τον ίδιο φαντάσματα του παρελθόντος επανήλθαν στην ενεργό διαιτητική δράση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα βέλη του προέδρου του Ατρομήτου στρέφονται σε πρόσωπα όπως ο βοηθός Κούρεντας ο οποίος είχε κάνει λάθη σε βάρος του Ατρομήτου στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ολα αυτά θα τεθούν επί τάπητος στο ραντεβού με τον Δρόσο. Και ο Σπανός θα αξιώσει πειστικές απαντήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK