Βλέπει Σέρβο "βράχο" για την άμυνα η ΑΕΚ

Ο αρχηγός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Μπόρις Σέκουλιτς, προτάθηκε στην ΑΕΚ και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά, αφού μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις στην άμυνα.

Βλέπει Σέρβο "βράχο" για την άμυνα η ΑΕΚ
Boris Sekulic

Με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, όπως όλα δείχνουν, να αποχωρεί από την ΑΕΚ το καλοκαίρι μετά από τρία χρόνια και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο τραυματία για αρκετούς μήνες, δημιουργείται ένα κενό στο κέντρο της άμυνας.

Έτσι, είναι βέβαιο πως στη μεταγραφική περίοδο θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης στα μετόπισθεν με παίκτες... εργαλεία, αφού η τετράδα Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντιντάκ μοιάζει... ακλόνητη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Contra.gr, στους ανθρώπους της Ένωσης προτάθηκε μία ενδιαφέρουσα περίπτωση που καλύπτει, σχεδόν όλες τις θέσεις στα μετόπισθεν. Πρόκειται για τον Σέρβο αμυντικό Μπόρις Σέκουλιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Σλόβαν Μπρατισλάβας με την οποία κατέκτησε το κύπελλο και τερμάτισε στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Σέκουλιτς παίζει τόσο στο κέντρο όσο και στα δυο άκρα της άμυνας ( φέτος έπαιξε περισσότερο στα δεξιά προς το τέλος του πρωταθλήματος λόγω τραυματισμών βασικών παικτών), καταγράφοντας 29 συμμετοχές με 3 ασίστ.

Το αξιοσημείωτο με τον 25άχρονο άσο είναι πως μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε και πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Σλόβαν, δείχνοντας ηγετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Τον παίκτη φυσικά βλέπουν και άλλες ομάδες, οπότε η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Το μόνο βέβαιο είναι πως αποτελεί εφικτή οικονομικά λύση για την ΑΕΚ του... πρωταθλητισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK