Βρέντζος: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να μετέχει στο κουπόνι του Στοιχήματος αν..."

Την πρόθεση του Ολυμπιακού να μην βρίσκονται οι αγώνες του στο κουπόνι του "Στοιχήματος" αν δεν υπάρξουν συγκεκριμένες αλλαγές εξέφρασε ο Γιάννης Βρέντζος.

Βρέντζος: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να μετέχει στο κουπόνι του Στοιχήματος αν..."
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός :

"Πάγια θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχέση με τις σχέσεις της ΟΠΑΠ με τη Super League, είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα θεσμικό και αυτό πιστοποιείται μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Δεν πρέπει να μένουμε ούτε σε φαινομενικές αντιδικίες ομάδων, ούτε στην επικοινωνιακή διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος. Είναι δεδομένο μετά την απόφαση της ΕΕΑ ότι ο ΟΠΑΠ παρανόμησε πέρυσι και έβαλε εν γνώσει του παρανόμως στο κουπόνι του στοιχήματος τα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί αλλά δεν λύνεται μόνο με το να μη συμπεριλαμβάνονται μόνο οι αγώνες της ΑΕΚ στο κουπόνι του Στοιχήματος καθότι οι αγώνες του υπόλοιπου πρωταθλήματος και άλλα στοιχήματα σε σχέση με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα συνεχίσουν να συμπεριλαμβάνονται.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έχει εκφραστεί και με εξώδικο προς την ΟΠΑΠ, είναι ότι αν δεν λυθούν τα θεσμικά θέματα κι αν τα αρμόδια υπουργεία δεν θεσμοθετήσουν για τα συγκεκριμένα προβλήματα, ο Ολυμπιακός δεν θέλει οι αγώνες του να συμμετέχουν στο κουπόνι του Στοιχήματος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK