Βρήκε ομάδα, φεύγει ο Ιμπάρμπο

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ιταλικής ιστοσελίδας μια ομάδα από την Τουρκία έχει βάλει ως πρώτο μεταγραφικό της στόχο τον... φευγάτο από τον Παναθηναϊκό Βίκτορ Ιμπάρμπο και μάλιστα ετοιμάζει πρόταση 2.000.000 ευρώ το χρόνο! Έχει όμως και... ανταγωνισμό στη διεκδίκησή του.

Βρήκε ομάδα, φεύγει ο Ιμπάρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν πρόλαβε να φύγει ο Αντρέα Στραματσόνι και ήδη κι άλλος "πράσινος" ετοιμάζει βαλίτσες. Ο λόγος για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος μάλιστα αποτελούσε προσωπική επιλογή του Ιταλού κόουτς, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας και των τραγικών του εμφανίσεων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται ότι δεν τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση κι έτσι ο Κολομβιανός ψάχνεται προς την έξοδο με το ιταλικό " tuttomercatoweb" να αποκαλύπτει ενδιαφέρον δύο τουρκικών συλλόγων για την απόκτησή του, της Μπεσίκτας και της Γαλατάσαραϊ.

Οι Ιταλοί που και λόγω Στραματσόνι ασχολούνται ιδιαιτέρως με τα θέματα του Παναθηναϊκού και είναι πολύ καλά ενημερωμένοι αναφέρουν πως η Γαλατά έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα και φαίνεται να τον θέλει πολύ. Τόσο που είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο με αποδοχές 2.000.000 ευρώ ανά έτος!

Η πλευρά του Ιμπάρμπο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον τουρκικό σύλλογο και δεν αποκλείεται ο "γάμος" να προκύψει σύντομα. Θυμίζουμε ότι η Γαλατά είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον 26χρονο επιθετικό, όμως δεν είχε γίνει το deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νίκη, για να… μαζέψει την ευρώ-κατρακύλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK