Νάπολι καλεί Βιεϊρίνια

Όσο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Βόλφσμπουργκ, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι σίγουρο πως θα αυξάνονται οι μνηστήρες για την απόκτησή του. Η τελευταία που προστέθηκε στη λίστα είναι η Νάπολι!

Νάπολι καλεί Βιεϊρίνια

Το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Πορτογάλο αποκαλύπτει σε αναδημοσίευση του ρεπορτάζ της Tuttosport, η ιταλική ιστοσελίδα "spazionapoli.it"! Οι "παρτενοπέι", σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, έχουν κάνει ήδη κρούση στην Βόλφσμπουργκ για τον Ιβάν Πέρισιτς, αλλά δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για την αγορά του πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Τα στοιχεία του Βιεϊρίνια ταιριάζουν απόλυτα με αυτά του Καγεχόν και οι άνθρωποι της Νάπολι καλοβλέπουν την περίπτωση απόκτησής του, αφού το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σημαντικό ρόλο για το ενδιαφέρον των "παρτενοπέι" έπαιξε το γεγονός ότι ο Βιεϊρίνια έχει εμπειρία από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και προέρχεται από τις ακαδημίες της Πόρτο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο ο Πορτογάλος δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ, τόσο περισσότερες θα γίνονται... οι ομάδες που θα θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK