Χάσι: "Έτοιμοι για σκληρό παιχνίδι"

Ο Μπέσνικ Χάσι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Παρτίζαν πως είναι... υποψιασμένος για το κλίμα που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός και πως οι παίκτες του είναι προετοιμασμένοι για όλα.

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
xasi EUROKINISSI SPORTS

Ολιγόλογος ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλησε να πει πολλά πριν το κρίσιμο πρώτο παιχνίδι με τους Σέρβους, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες πως είναι των...πράξεων και όχι τόσο των λόγων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗ:

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του σε ένα δύσκολο γήπεδο με ένα δύσκολο αντίπαλο και η ομάδα έχει κάποια προβλήματα με απουσίες. Τι σκέφτεστε γι’ αυτά τα προβλήματα;

"Είναι ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια που μπορεί να παίξει κανείς σε ένα φανταστικό γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα. Είναι αλήθεια ότι έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε".

Στο Βελιγράδι υπάρχει ένα κλίμα ότι πηγαίνουν για μία ποδοσφαιρική μάχη. Ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος για ένα σκληρό παιχνίδι όπως λένε οι Σέρβοι;

"Είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Έχω έρθει ξανά εδώ και γνωρίζω ποια είναι η ατμόσφαιρα. Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι".

Ο κ. Τζούκιτς είπε ότι για την ομάδα του θα ήταν καλό αποτέλεσμα το 0-0 ή μία νίκη. Τι θα ήταν καλό αποτέλεσμα για εσάς;

"Κάθε αποτέλεσμα, όταν βάλεις γκολ, είναι πολύ καλό για σένα. Αν είπε έτσι ο κ. Τζούκιτς, τότε είναι καλό γι’ αυτόν".

Οι παίκτες και η ομάδα του Ολυμπιακού είναι σε ένα μέρος του Βελιγραδίου που είναι συγκεντρωμένοι οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα. Το θέλατε αυτό ή απλά έτυχε;

"Το σκεφτήκαμε γιατί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι μεγάλο. Έχω μείνει με άλλες ομάδες σε αυτό. Δεν το σκεφτήκαμε γι’ αυτό που λέτε. Το κάναμε γιατί έτσι μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα το παιχνίδι μας".

Στα ΜΜΕ έχουμε διαβάσει ότι ο Βούκοβιτς δεν είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Θα παίξει αύριο;

"Οποιοσδήποτε παίκτης έχει έρθει εδώ νομίζω πως είναι έτοιμος να αρχίσει το ματς".

Ο Βούκοβιτς δεν είναι ο μόνος Σέρβος που έχετε στην ομάδα. Είχατε κι άλλους Σέρβους στις ομάδες σας. Μπορείτε να μας εξηγήσετε την καλή συνεργασία που έχετε με τους Σέρβους;

"Στην ομάδα μου έχω παίκτες από το Βέλγιο, τη Βραζιλία, την Αφρική. Εγώ έφυγα από το σπίτι μου μικρός. Έμαθα πολλές γλώσσες και έχω αυτό το πλεονέκτημα για τους παίκτες".

Σε κάποια συνέντευξη είπατε ότι το Κόσοβο είναι στην Αλβανία και ένας δημοσιογράφος σας διόρθωσε και είπε ότι δεν είναι σωστό. Έχετε να πείτε κάτι γι’ αυτό;

"Ήρθαμε εδώ να μιλήσουμε μόνο για το ποδόσφαιρο και εκεί θα μείνουμε. Αυτά να τα κανονίσουν άλλοι άνθρωποι, που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό".

Είναι γνωστό ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν στενές επαφές με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Πως το βλέπετε αυτό;

"Είναι καλύτερο να έχεις γεμάτο στάδιο, καλή ατμόσφαιρα, παρά να είναι λίγοι άνθρωποι στο γήπεδο".

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: "ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ"

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου και εξέφρασε την βεβαιότητα του πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τις δύο "μάχες" με την Παρτίζαν.

Σε σχέση με πέρσι θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον πιο έτοιμος για τη διαδικασία των προκριματικών;

"Πιστεύω ότι αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι να παίξουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, έχουμε κάνει καλό σχεδιασμό, η ομάδα έχει πάρει καλούς παίκτες και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια".

Τι εικόνα έχετε σχηματίσει για την Παρτίζαν;

"Την σεβόμαστε. Είναι πολύ καλή ομάδα, που ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε το προβάδισμα στο γήπεδο μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK