Χάσι: "Πολλά θετικά εκτός από το αποτέλεσμα"

Ανακουφισμένος ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, μετά τη νίκη της ομάδας του (2-1) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Χάσι: "Πολλά θετικά εκτός από το αποτέλεσμα"

Η νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης επανέφερε τα χαμόγελα στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, με τον Μπέσνικ Χάσι να εμφανίζεται ανακουφισμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Εκτός από το αποτέλεσμα ποια άλλα στοιχεία θα κρατούσατε από το παιχνίδι. Κάποιον παίκτη ή κάποιους ποδοσφαιριστές;

Σήμερα υπήρχαν πολλά θετικά εκτός από το αποτέλεσμα. Το να κερδίσεις τον Αστέρα δεν είναι εύκολο, παίζει πολύ κλειστά πίσω. Επίσης είναι σημαντικό ότι ο Ταχτσίδης μετά τον τραυματισμό του που έπαιξε για 90 λεπτά. Είναι πολύ θετική η απόδοση των νέων παιδιών στην άμυνα, Σισέ και Νικολάου. Ακόμα είναι πολύ θετικό για έναν επιθετικό να σκοράρει πάντα και σήμερα ο Εμενίκε σκόραρε δύο φορές. Είμαστε ικανοποιημένοι από πολλά πράγματα και γενικότερα από τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μας και από τη συμπεριφορά τους που ήταν πολύ καλή.

Εκτός από τη νίκη και κάτι που δεν σας άρεσε και θέλετε να το δουλέψετε ενόψει ΑΕΚ;

Ναι, το αρνητικό είναι ότι δεχτήκαμε το γκολ γιατί δώσαμε το δικαίωμα στον Αστέρα να επανέλθει στο παιχνίδι και ήταν μία στιγμή έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης απέναντι σε μία ομάδα που δεν μας είχε απειλήσει. Θα μπορούσα να πω ότι αυτό ήταν το αρνητικό.

Σας έβαλαν πονοκέφαλο κάποιοι παίκτες με την απόδοσή τους είτε θετικά, είτε αρνητικά ενόψει ΑΕΚ;

Εχουμε μία μεγάλη ομάδα, έχουμε πολλές επιλογές και αυτό είναι θετικό. Πράγματι κάποιοι παίκτες μάς επηρέασαν θετικά με την απόδοσή τους και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χρησιμοποιήθηκαν. Σίγουρα θα προβληματιστώ θετικά και είναι σίγουρο ότι θα έχω πολλές επιλογές όχι μόνο για την Κυριακή, αλλά και για τα υπόλοιπα ματς.

Στην Ελλάδα συνηθίζεται οι προπονητές με σερί νίκες να είναι ήρωες και μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα να είναι στα σχοινιά. Νιώσατε κάπως πιεσμένος μετά το ματς του Σαββάτου;

Βρισκόμαστε σε μία μεγάλη ομάδα και η πίεση πάντα υπάρχει, γιατί αυτή η ομάδα έχει την απαίτηση να νικάει. Στην Ξάνθη παίξαμε καλά, δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα, αλλά είχαμε πολλές ευκαιρίες για να κερ΄δισουμε. Απέναντι στην Σπόρτινγκ δεν ήμασταν καλοί, αλλά όταν δέχεσαι ένα γκολ στην αρχή, είναι δύσκολο να συνεχίσεις θετικά τον αγώνα. Με τον Αστέρα δεν ήταν καλό το παιχνίδι από πλευράς μας.

Καταλαβαίνω την κριτική που δέχομαι. Όπως δέχτηκα καλές κριτικές όταν περάσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, δέχτηκα σκληρή κριτική όταν φέραμε τα άσχημα αποτελέσματα. Είμαι θετικός στο να δέχομαι την κριτική του κόσμου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να συγκεντρωθούμε ενόψει της συνέχειας.

Αποτελεί ερωτηματικό για πολλούς η απουσία του Ανσαριφάρντ στην αποστολή του Κυπέλλου. Μπορείτε να μας σχολιάσετε αυτό το γεγονός;

Οι επιθετικοί που επιλέξαμε ήταν τρεις, γιατί πρώτον ο Εμενίκε θέλαμε να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του και θέλαμε να δούμε αν μπορεί να βγάλει τα 90 λεπτά. Είμαστε χαρούμενοι που το κατάφερε. Ο Μπεν είναι σημαντικός για την ομάδα και έχει κερδίσει την θέση. Ο Καρίμ γνωρίζουμε ότι στη μεταγραφιική περίοδο θα μπορούσε να φύγει, αλλά επέλεξε να μείνει. Ηταν σημαντικό για εκείνον να πάει κάπου να παίξει λόγω Μουντιάλ.

Είναι στο χέρι του να πάρει την οποιαδήποτε ευκαιρία. Ο Μάρτινς είχε το ελεύθερο να φύγει, δεν γνωρίζουμε αν δεν βρήκαν ομάδα ή δεν ήθελαν να φύγουν. Το σημαντικό είναι ότι δείχνουν καλή συμπεριφορά. Με τον Μάρτινς είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή εμφάνιση. Εχουμε πολλές επιλογές στο ρόστερ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK