"Χλωμιάζει" του Ερνάνι, φουλ για φορ-δυναμίτη!

Φουλάρει ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει το ρόστερ του μέχρι αύριο βράδυ, οπότε και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Την ώρα που από την ΠΑΕ τηρούν σιγή ιχθύος για όσα ακολουθήσουν, παρότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται τουλάχιστον άλλη μία προσθήκη στην επίθεση.

"Χλωμιάζει" του Ερνάνι, φουλ για φορ-δυναμίτη!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να καλλιεργήθηκε αισιοδοξία σχετικά με την υπόθεση Ερνάνι, για τον οποίο επιμένει ο Μάρκο Σίλβα, καθώς αποτελεί την πρώτη του επιλογή για την ενίσχυση των άκρων της γραμμής κρούσης, ωστόσο, τα νεότερα από την Πορτογαλία δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία. Οι «δράκοι» δεν φέρονται διατεθειμένοι να μειώσουν ούτε στο ελάχιστο τις απαιτήσεις τους για τον Ερνάνι, ενώ δεν έχουν καταφέρει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) να κλείσουν τον 22χρονο Μεξικανό Κορόνα της Τβέντε, ο οποίος προοριζόταν να καλύψει το πιθανό κενό του Πορτογάλου στο ρόστερ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, ο Ερνάνι αν δεν προκύψει κάποια συγκλονιστική ανατροπή τις ώρες που ακολουθούν θα συνεχίσει στο «Ντραγκάο» έστω και ως εναλλακτική λύση και ο Ολυμπιακός θα καλυφθεί για τα άκρα της επίθεσης εκ των έσω, καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να μπουν στην εξίσωση και ο Κολοβός, αλλά και ο Γιαννιώτας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και ο νεοφερμένος Σεμπά φαίνεται πως θα χρειαστεί το χρόνο του…

Από την άλλη πλευρά, αποτελεί γενική παραδοχή ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας χρειάζονται έναν ακόμη στράικερ, ο οποίος να μην είναι καλός μόνο στο τελείωμα των φάσεων, κάτι που ισχύει για τον Φινμπόγκασον και δεν ισχύει για τον Χάρα, αλλά να μπορεί να δημιουργήσει μόνος του επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Με άλλα λόγια, ο Ολυμπιακός φουλάρει για έναν σέντερ φορ-δυναμίτη, με πλούσια φυσικά προσόντα και ικανότητα να δίνει μάχες με τους αντίπαλους στόπερ και να τους κερδίζει είτε στο έδαφος είτε στον αέρα. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «εκλεκτός» έχει εντοπιστεί εδώ και μέρες, άρα δεν γίνεται ψάξιμο στα τυφλά από τους διαθέσιμους της τελευταίας στιγμής.

Θα κάνει τη διαφορά

Πρόκειται για πολύ δυνατό φορ με παραστάσεις από προηγμένο πρωτάθλημα, ο οποίος αποτελεί θερμή εισήγηση του Μάρκο Σίλβα κι όπως καλά γνωρίζουμε η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχει υλοποιήσει ως τώρα και στο μέτρο των δυνατοτήτων της, την πλειοψηφία των υποδείξεων του 38χρονου προπονητή. Δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, καθώς δεν μιλάμε για ελεύθερο ποδοσφαιριστή, αλλά για διεθνή παίκτη, ο οποίος θα χρειαστούν αρκετά χρήματα, προκειμένου να πεισθεί να αλλάξει φανέλα και χώρα.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα ισχύουν ως τώρα και με δεδομένη την επιθυμία των διοικούντων να μην αφήσουν παραπονεμένο τον προπονητή, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει άμεσα άλλη μία άφιξη τουλάχιστον.

Στο μεταξύ, δεν υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στο ζήτημα των αποχωρήσεων, καθώς και η υπόθεση του Κασάμι, ο οποίος αναχώρησε από χθες για να ενσωματωθεί με την Εθνική Ελβετίας, παραμένει στάσιμη, αλλά και η αντίστοιχη του Ντοσεβί, χωρίς, βέβαια, να μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά. Εν αναμονή…

Διαβάστε ακόμη

Σ. Γεωργακόπουλος: Κέρδισε στο τρί(σ)ποντο, "χάνει" στο ποδόσφαιρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK