Χορηγία 2.000.000 ευρώ θα ζητήσει η Super League

Κατώτατο όριο στη χορηγία που ζητάει δημόσια αναμένεται να τοποθετήσει η Super League, η οποία δεν επιθυμεί ρήτρα αποκλειστικότητας στην προσφορά.

Χορηγία 2.000.000 ευρώ θα ζητήσει η Super League

Μετά από το "ναυάγιο" των επαφών με ΟΠΑΠ και Stoiximan.gr, η Super League αναζητά κεντρικό χορηγό μέσω δημόσιας πρόσκλησης, θέτοντας και ορισμένους όρους.

Η διοργανώτρια απέρριψε την προσφορά του ΟΠΑΠ που έφτανε τα 5.000.000 ευρώ μεικτά, αλλά με ρήτρα αποκλειστικότητας, με συνέπεια να αντιδράσουν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Βέροια (κι ενώ υπήρξαν και αντιδράσεις από Καλλονή, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης λόγω του ποσού που τους αντιστοιχούσε).

Από την άλλη, η προσφορά του Stoiximan.gr έναντι 1.750.000 ευρώ καθαρά που δεν περιελάμβανε ρήτρα αποκλειστικότητας και οι ομάδες μπορούσαν να διαφημίσουν δικό τους χορηγό στη φανέλα είχε αποσυρθεί ήδη, ωστόσο ούτε αυτή επελέγη από τα μέλη του Συνεταιρισμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα " Goal News", με τον χρόνο να πιέζει, το πρωτάθλημα να αρχίζει ξανά και πολλές ομάδες της κατηγορίας να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, η Super League εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να θεσπίσει ως κατώτατο όριο στην κεντρική χορηγία τα 2.000.000 ευρώ καθαρά, εφόσον δεν προβλέπονται ρήτρες αποκλειστικότητας.

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν δεν βρεθεί λύση στο μεγάλο ζήτημα που ανέκυψε, είναι πιθανό οι πρόεδροι των συλλόγων να χρειαστεί να χρηματοδοτήσουν τα ταμεία για τρέχουσες ανάγκες, εάν οι μεμονωμένες χορηγίες δεν επαρκούν.

Διαβάστε ακόμη

Νέο αδιέξοδο με τον χορηγό στην Super League

Επιστολή Ολυμπιακού: Τα "χώνει" στον ΟΠΑΠ

News 24/7

24MEDIA NETWORK