Χριστοβασίλης: "Ο Ίβιτς λέει ότι γαμ...αι"

Λάδι στη φωτιά από τον Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος μετά το επεισόδιο που είχε με τον Βλάνταν Ίβιτς, υποστήριξε ότι ο Σέρβος δεν αξίζει να κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Χριστοβασίλης: "Ο Ίβιτς λέει ότι γαμ...αι"

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση που του έκανε ο Βλάνταν Ίβιτς και με δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 υποστήριξε πως ο Σέρβος ήταν αυτός που έβριζε καθημερινά τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά έδωσε " συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί ήταν καλύτερη ομάδα, ασχέτως αν εμείς είχαμε τις ευκαιρίες", κατόπιν όμως ζήτησε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ " να συμμορφώσει αυτόν τον προπονητή που έρχεται εδώ μέσα και κατηγορεί πως υπεύθυνος γι' αυτό το γήπεδο είναι ο άνθρωπος που ξέρετε".

Υποστήριξε επίσης πως " εγώ ήθελα να μπω στα αποδυτήρια για να του πω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος, διότι εδώ και ένα μήνα μπαίνει στα αποδυτήρια και λέει ότι γαμ...ται ο πρόεδρος και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Θα το πω έτσι γιατί αυτό λέει. Είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Λυπάμαι γι' αυτή τη μεγάλη ομάδα. Για το γήπεδο δεν είναι υπεύθυνος ο Χριστοβασίλης πάντως".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ίβιτς κατήγγειλε προπηλακισμό και ύβρεις Χριστοβασίλη
Ίβιτς: "Ντροπή σε αυτόν που είναι 10 χρόνια στον ΠΑΣ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK