Χωρίς Πάρντο με Αστέρα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης κι ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, ο ανέτοιμος Φελίπε Πάρντο. Δείτε αναλυτικά τους "εκλεκτούς".

Χωρίς Πάρντο με Αστέρα
INTIME SPORTS

Με πολλή τακτική και δουλειά επάνω σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και σε στατικές φάσεις, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/11) την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Αλμπέρτο Μποτία, μπαίνοντας στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας του. Πρόγραμμα με ατομική προπόνηση και θεραπεία έκανε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο υπέστη ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Ο Αλάν Πουλίδο ακολούθησε και σήμερα θεραπεία, ενώ με μία ελαφρά σύσπαση στο δεξιό γαστροκνήμιο, λόγω κόπωσης, ο Φελίπε Πάρντο δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και προφυλάχθηκε.

Αναλυτικά η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι (29/11), η οποία έγινε γνωστή από τον Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος της προπόνησης: Ρομπέρτο, Καπίνο, Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Σιόβας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK