Υπέγραψε την ανανέωση ο Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς βρέθηκε στα γραφεία του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (6/5) και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του με το "τριφύλλι" μέχρι το καλοκαίρι του 2016

Υπέγραψε την ανανέωση ο Πέτριτς
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς είχε δώσει εδώ και καιρό το λόγο του για ανανέωση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο ακόμα και παρά τις όποιες προτάσεις είχε από την Ελβετία και την Κροατία μετέπειτα ο λόγος του 33χρονου άσου ήταν σαν να έχει βάλει την υπογραφή του και για αυτό και δεν συζήτησε με κανέναν άλλο.

Το τυπικό της υπόθεσης της παραμονής του Πέτριτς για ένα χρόνο ακόμα στο τριφύλλι έκλεισε την Τετάρτη (6/5) με τον διεθνή Κροάτη να μεταβαίνει στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης δήλωσε χαρούμενος που θα παραμείνει στο σύλλογο και υποστήριξε πως έχει πίστη στο πλάνο που υπάρχει στην ομάδα και για αυτό συμφώνησε να παραμείνει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μλάντεν Πέτριτς για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για ένα ακόμα χρόνο στο Σύλλογο. Μου αρέσει η δουλειά που γίνεται εδώ, θεωρώ ότι η ομάδα προόδευσε στο διάστημα που βρίσκομαι σε αυτήν, ενώ κέρδισε και ένα Κύπελλο… Επίσης, είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον, έχω πίστη στο πλάνο που υπάρχει και γι’ αυτό υπέγραψα και το συμβόλαιο μου!", δήλωσε ο Πέτριτς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, στα γραφεία της ΠΑΕ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK