Παραιτήθηκε ο Λαναρής

Ο Γιώργος Λαναρής αποτελεί παρελθόν από την Βέροια, καθώς με γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε πως παραιτείται από την θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Παραιτήθηκε ο Λαναρής

Μία μέρα μετά την απόφαση του ειδικού ανακριτή, για απαγόρευση ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Λαναρής είπε "αντίο" στην Βέροια. Ο πρώην γενικός αρχηγός της "Βασίλισσας του βορρά" εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το πόστο του.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε:

"Μετά από 9,5 χρόνια στην ομάδα προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να παραιτηθώ από την ομάδα...Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια ποδοσφαιριστές, προπονητές, γιατρούς, τους ανθρώπους στα γραφεία τους ανθρώπους που ήταν και στάθηκαν δίπλα μου, τον φίλαθλο κόσμο που ήταν και στις άσχημες και στις κακές στιγμές...

Θα μου επιτρέψετε μόνο να αναφερθώ σε τρία πρόσωπα και να τους ευχαριστήσω τον κ.Κικερίδη που ήταν ο πρώτος προπονητής μου στα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα και μου στάθηκες όσο κανένας άλλος, τον Σ.Γαιτάνο που ήταν ο πρώτος προπονητής που μου έδωσε την πρώτη ποδοσφαιρική ευκαιρία,υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο.

Τέλος τον κ.Αρβανιτίδη που μου έδωσε την ευκαιρία και την τιμή να είμαι μέλος όλα αυτά τα χρόνια αυτής της ομάδας ως ποδοσφαιριστής και ως γενικός αρχηγός".

Διαβάστε ακόμη:

Περιοριστικοί όροι στον Λαναρή

News 24/7

24MEDIA NETWORK