Υπό προστασία Αθανασιάδης και Βίτορ

Δύο είναι τα μεγάλα προβλήματα για τα οποία καλείται να βρει λύση ο Γιώργος Γεωργιάδης ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Υπό προστασία Αθανασιάδης και Βίτορ

Οι τραυματισμοί των Μιγκέλ Βίτορ και Κλάους Αθανασιάδη έχουν προκαλέσε εδώ και ημέρες πονοκέφαλο στον Έλληνα προπονητή, ο οποίος αμφιταλαντεύεται για το αν θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσει ή όχι.

Σφίγγουν τα δόντια

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ είναι καλή. Οι ενοχλήσεις που ένιωθαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν υποχωρήσει, και αν ο Γεωργιάδης θελήσει να τους βάλει στην αρχική ενδεκάδα, αμφότεροι θα σφίξουν τα δόντια και θα παίξουν.

Η σκέψη αυτή πάντως φαντάζει μακρινή, αφού πιθανόν δεν θα χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον από την αρχή του αγώνα με τους Αρκάδες.

Από τη στιγμή άλλωστε που οι Ρικάρντο Κόστα και Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι στο 100%, δεν προκύπτει κάποιος λόγος να πιεστούν, αφού ο κίνδυνος υποτροπής ελοχεύει.

Ροτέισον

Σε περίπτωση που οι Βίτορ και Κλάους δεν αγωνιστούν, θα είναι διαθέσιμοι για τον εξίσου κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την Τετάρτη. Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή μέσα στα πλέι οφ ο Γεωργιάδης θα αναγκάζονταν να κάνει (εκτεταμένο ή περιορισμένο) ροτέισον. Έτσι, με την υπάρχουσα κατάσταση του δίνεται μία τρόπον τινά ευκαιρία να αρχίσει τη διαχείριση από τη 2η κιόλας αγωνιστική.

Μέχρι το τέλος

Μπορεί το παραπάνω σενάριο να μοιάζει το επικρατέστερο, ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του θα ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης στην βασική ενδεκάδα των Βίτορ και Αθανασιάδη μέχρι τη σέντρα του αγώνα, αφού μόνο εύκολη δεν φαντάζει η επιλογή αυτή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK