Υπόθεση Σισέ: Βίαιη προσαγωγή των διαιτητών του ντέρμπι του 2011

Το το αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως από τους δικηγόρους του Τζιμπρίλ Σισέ απορρίφθηκε τελικά ως αβάσιμο. Την Τρίτη (28/2) η κατάθεση του Γάλλου. Διατάχθηκε βίαιη προσαγωγή για την τριάδα διαιτητών του ντέρμπι του 2011.

Υπόθεση Σισέ: Βίαιη προσαγωγή των διαιτητών του ντέρμπι του 2011

Απορρίφθηκε ως αβάσιμο το αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως από τους δικηγόρους του Τζιμπρίλ Σισέ. Όπως υποστήριξε η εισαγγελέας έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, άσκησε κανονικά τα υπηρεσιακά της καθήκοντα. Ο δικηγόρος του Σισέ ανέφερε: "Υπήρχαν υπόνοιες ότι θα μεροληπτήσει υπέρ του κατηγορούμενου".

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι του Βαγγέλη Μαρινάκη επεσήμαναν: "Δεν έγινε τίποτα περισσότερο απ΄την εφαρμογή του νόμου. Έγινε μήνυση και η εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε αυτόφωρο, όπως προέβλεπε ο νόμος".

Πλέον ο Σισέ θα καταθέσει την Τρίτη (28/2). Τότε θα συζητηθεί η δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής του Γάλλου, ενώ σημειώνεται ότι έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή των Δημήτρη Καλόπουλου, Αλέξανδρου Αρετόπουλου και Δημήτρη Σαραϊδάρη, των διαιτητών εκείνου του ντέρμπι "αιωνίων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK