Νεκρός ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Γιώργος Μωϋσιάδης.

Νεκρός ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού

Νεκρός βρέθηκε από την αδερφή του χθες το μεσημέρι στο Μενίδι επί της οδού Αγίου Μερκουρίου 11 στην περιοχή της Πάρνηθας ο 38χρονος επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού Γιώργος Μωυσιάδης.

Ο 38χρονος είχε εξαφανιστεί από το πρωί από το σπίτι του και τον αναζητούσαν οι οικείοι του οι οποίοι εξέφραζαν φόβους για τα χειρότερα, αφού τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φέρεται να είχε εκφράσεις τις προθέσεις του σε οικείους του για να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Η αδερφή του τον εντόπισε νεκρό στο πίσω κάθισμα ενός ασημί Toyota ενός φίλου του, που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του και σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που έφτασαν στο σημείο μαζί με τον ιατροδικαστή κ. Τσάκωνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο θάνατος του 38χρονου οφείλεται σε αυτοχειρία.

Με περίστροφο που κατείχε παράνομα και μία βολίδα φαίνεται πως έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, αφού η βολή στον δεξί κρόταφο ήταν σχεδόν εξ επαφής και προκάλεσε διαμπερές τραύμα με πύλη εξόδου το αριστερό βρεγματικό. Στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ωστόσο οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι από τα όσα κατέθεσαν οι οικείοι του αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση του θανόντος, που μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Αχαρναϊκού.

Η σύζυγός του διατηρεί ένα πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην περιοχή του Μενιδίου, ενώ εξετάζεται εάν η κακή ψυχολογική κατάσταση του 38χρονου οφείλεται σε χρέη. Φήμες έκαναν λόγο για εμπλοκή του σε λαθρεμπόριο τσιγάρων, ωστόσο αυτό στην παρούσα φάση το διαψεύδουν οι Αρχές, αφού δεν έχουν μέχρι στιγμής κάποιο τέτοιο τεκμήριο.

Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται και βρίσκονται στο στάδιο ενδελεχούς έρευνας από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και η λεπτομερής νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή κ. Τσάκωνα, ώστε να διαπιστωθεί ή να αποκλειστεί οποιοδήποτε τυχόν άλλο εύρημα, που θα μπορούσε να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα της υπόθεσης.

Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Γιώργου Μωυσιάδη εκφράζουν με ανακοίνωσή τους μέσα από την ιστοσελίδα του Αχαρναϊκού, η διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

"Ίσως το χειρότερο άρθρο που έχουμε γράψει μέχρι τώρα να είναι το σημερινό. Είναι αλήθεια ο Πρόεδρος της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών «Ο Καπετάν Ευκλείδης», ο πρώην.

Μία μαύρη μέρα είναι η σημερινή για τον Αχαρναϊκό. Ο άνθρωπος που στήριξε την ομάδα στα δύσκολα δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γιώργος Μωυσιάδης, πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά πάνω απ’ όλα ο πιο φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας από χτες βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων

Η Διοίκηση της ΠΑΕ, οι παίκτες, το προπονητικό team, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι συντετριμμένοι εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είναι βέβαιο πως τα λόγια αυτές τις δύσκολες ώρες δεν μπορούν να εκφράσουν κανένα συναίσθημα. Γι’ αυτό ας σιωπήσουμε όλοι και ας προσευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κάθε φορά που η ομάδα θα αγωνίζεται ο «ΜΩΥ» θα είναι στην σκέψη όλων μας.

Καλό Ταξίδι Πρόεδρε…".

Πηγή: NEWS247

News 24/7

24MEDIA NETWORK