Μilliyet: "Η Αγιά Σοφιά αναστατώνει την Ελλάδα"

Τα προβλήματα για την έναρξη των εργασιών της "Αγιάς Σοφιάς" έφτασαν μέχρι την Τουρκία, με τουρκικό μέσο να κάνει αναφορά στο μεγάλο συλλαλητήριο των φίλων της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ  (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το σάιτ της τουρκικής "milliyet" ανέλυσε το γηπεδικό ζήτημα της "Αγιάς Σοφιάς", με το μέσο να παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις, κάνοντας αναφορά και στο συλλαλητήριο των φίλων της ΑΕΚ.

Το σχετικό δημοσίευμα απαρτίζεται από φωτογραφίες, που αρχικά παρουσιάζουν εικόνες του γηπέδου, ενώ από κάτω αναφέρεται ότι το μοντέλο ξεκίνησε το 2013, με το εργασίες να μην έχουν ξεκινήσει μέχρι και σήμερα.

Μεγάλη αναφορά γίνεται στην πορεία των φίλων της "'Ενωσης" στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους... Τούρκους να αναφέρουν πως οι διαδηλωτές ανά διαστήματα αντιμετώπισαν και τις αστυνομικές αρχές.

Με τον εκνευρισμό να είναι διάχυτος, γίνεται αναφορά στην παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που κάλεσε τον δήμαρχο Αριστείδη Βασιλόπουλο, να παραδώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έναρξη των εργασιών.

Εκτός από φωτογραφίες με το γήπεδο, υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από την πορεία των φίλων της ΑΕΚ, με το τουρκικό μέσο να φαίνεται... πλήρως ενημερωμένο σχετικά με το ζήτημα.

Μilliyet: "Η Αγιά Σοφιά αναστατώνει την Ελλάδα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK