Καψούρα του Χιμένεθ

Τον Αύγουστο του 2012 ο Ροντρίγκο Ριος Λοθάνο ή Ρόδρι θα ζούσε μία όμορφη περιπέτεια με δρομολόγιο Μπαρτσελόνα... Championship. Ο Ισπανός φορ είναι... κάψουρα του Χιμένεθ απο την εποχή της Σεβίλλης ενώ τον (ξανα) θέλει στην ΑΕΚ.

Real's Pepe, right, in action with Almeria's Rodrigo Rios, "Rodri", left,  during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Almeria at the Santiago Bernabeu  stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 12, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real's Pepe, right, in action with Almeria's Rodrigo Rios, "Rodri", left, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Almeria at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 12, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Τον Αύγουστο του 2012 ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Ριος Λοθάνο θα ζούσε μία όμορφη περιπέτεια μετακομίζοντας από την Βαρκελώνη στην Αγγλία για λογαριασμό της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ρόδρι, όπως είναι το αγωνιστικό του... χαϊδευτικό είχε δώσει συνέντευξη στην "dailymail" η οποία ασχολήθηκε με το θέμα του, λέγοντας πως ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή για τον δανεισμό του και σε λιγότερο από 24 ώρες βρέθηκε σε άλλη χώρα.

" Όλα ήταν τόσο ξαφνικά. Έφτασα με μια τσάντα στο χέρι και μένω ακόμη σε ξενοδοχείο. Άλλος καιρός, άλλες συνήθειες" έλεγε τότε ο παίκτης που είχε συνεργαστεί στη Σεβίλλη με τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Η "dailymail" κατά κύριο λόγο ήθελε να τονίσει στο συγκεκριμένο άρθρο ότι ο Ισπανός φορ ήρθε άρον άρον σ'ένα από τα πιο σκληρά πρωταθλήματα του κόσμου και στο ντεμπούτο του κόντρα στην Μπέρμιγχαμ και σκόραρε κιόλας!

Στην ίδια συνέντευξη ο Ισπανός αποθεώνει το στυλ παιχνιδιού των Άγγλων, λέγοντας τότε ότι του ταιριάζει απόλυτα γιατί κι αυτός αρέσκεται να παίζει σκληρά και με πάθος μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είδωλο του Ρόδρι είναι ο Ρούνει. Στο Νήσι ο επιθετικός έκανε 12 συμμετοχές με ένα γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη θητεία του Χιμένεθ στην ΑΕΚ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού ο νυν προπονητής της Ένωσης είχε ενδιαφερθεί για τον Ρόδρι τον οποίο ήθελε δανεικό.

Ο Ισπανός στη Σεβίλλη είχε γράψει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, επτά για την ακρίβεια, βάζοντας και ένα γκολ, ενώ έπαιξε δίπλα δίπλα με τον αρχισκόρερ εκείνης της ομάδας, Κανουτέ. Υπενθυμίζουμε ότι εκείνα τα χρόνια, όπως συμβαίνει και τώρα, στη Σεβίλλη είχαν φοβερή ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ.

Photo Credits: (AP Photo/Andres Kudacki)

News 24/7

24MEDIA NETWORK