Αφαίρεση βαθμών για δηλώσεις και απολύσεις στην ΕΠΟ

Τέρμα στις δηλώσεις παραγόντων (κυρίως) και αθλητών οι οποίες κατά την άποψη των στελεχών της ΕΠΟ και της Super League πυροδοτούν το φανατισμό, θέλει να βάλει η Ελληνική Ομοσπονδία μέσω της αυστηροποίησης των κανονισμών.

Αφαίρεση βαθμών για δηλώσεις και απολύσεις στην ΕΠΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, στο δ.σ. της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (16/06), ψηφίστηκε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών καθώς και η ανάκληση δηλώσεων που αφορούν δημόσιες δυσμενείς κρίσεις κατά διαιτησίας, θεσμών, οργάνων και αξιωματούχων.

Μέχρι σήμερα για ανάλογα περιστατικά προβλεπόταν μόνο πρόστιμα και επιπλήξεις ή προσωρινά ημερολογιακή στέρηση της εισόδου στα γήπεδα για το εκάστοτε φυσικό πρόσωπο που έκανε δυσμενείς κρίσεις. Πλέον, η ποινή θα είναι αφαίρεση 3 βαθμών, ενώ σε περίπτωση που δεν γίνεται ανάκληση θα αφαιρούνται 6 βαθμοί!

Την πρόταση αυτή κατέθεσε στο δ.σ της ΕΠΟ η Super League, ενώ στις 28 Ιουνίου αναμένεται να ψηφιστεί στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Μεταγραφές στη Γ' Εθνική

Μια επίσης σημαντική απόφαση που ψηφίστηκε στο δ.σ. της ΕΠΟ και αναμένεται να εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση, είναι οι μεταγραφές στη Γ Εθνική.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στη Football League 2, θα μπορούν να προχωρούν σε τέσσερις μεταγραφές αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, ενώ σε ό,τι αφορά το ηλικιακό όριο οι ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών που θα μπορούν να παίζουν στην ενδεκάδα κάθε ομάδας στη Γ Εθνική θα είναι μόνο δύο.

Το συγκεκριμένο μέτρο αφορά και την ΑΕΚ η οποία θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική και αυτές τις μέρες καταστρώνει το μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Απολύσεις στην ΕΠΟ

Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα το οποίο δεν συζητήθηκε την Κυριακή αλλά αναμένεται να απασχολήσει το εσωτερικό της ΕΠΟ το επόμενο διάστημα, είναι οι απολύσεις υπαλλήλων της Ομοσπονδίας.

Στην ΕΠΟ υπάρχουν φωνές για υπεράριθμο "ρόστερ" στο Γουδή, και ήδη βρίσκεται στα σκαριά ένα πλάνο "ελάφρυνσης" του υπαλληλικού προσωπικού της Ομοσπονδίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK