Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων λόγω του θανάτου του Κατσούλη

Την αναβολή όλων των αθλητικών συναντήσεων του Σαββατοκύριακου αποφάσισε ο υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, οπαδού του Εθνικού, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα.

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων λόγω του θανάτου του Κατσούλη

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία " ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής".

Ο Γιώργος Κατσούλης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας (401). Τη Δευτέρα, και μετά την τελευταία ενημέρωση των γιατρών ότι μόνο ένα θαύμα μπορεί να παραμείνει στη ζωή, υπέκυψε σε ηλικία 46 ετών.

Μετά την απόφαση του Υπουργείου, αναβάλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, μεταξύ των οποίων οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Super League (ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ) και τα δύο παιχνίδια του κυπέλλου μπάσκετ (Άρης-ΑΕΚ, Κόροιβος-Απόλλων Πάτρας).

Πηγή video: topontiki.gr

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε ο τραυματίας φίλαθλος του Εθνικού (VIDEO)

Τα συλλυπητήρια για το θάνατο του φίλου του Εθνικού

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις Εθνικού και Ηροδότου

News 24/7

24MEDIA NETWORK