Απαλλάχθηκε ξανά για την υπόθεση Κύρκου ο Μελισσανίδης

Απαλλάχθηκε ξανά ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τις κατηγορίες για απειλή του παρατηρητή Δημήτρη Κύρκου στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Απαλλάχθηκε ξανά για την υπόθεση Κύρκου ο Μελισσανίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League απάλλαξε σήμερα το αφεντικό της «Ενωσης», όπως τον είχε απαλλάξει και η επιτροπή δεοντολογίας.

Ο Μελισσανίδης είχε κληθεί σε απολογία βάσει του άρθρου 28 του πειθαρχικού κώδικα, που αφορά στην απειλή σε αξιωματούχο και η οποία σε περίπτωση ενοχής επισύρει ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα από ένα ως τρία χρόνια και πρόστιμο 20.000 ευρώ. Αν, δε, κρινόταν υπαίτια η ΑΕΚ, κινδύνευε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση βαθμών, ακόμη και με υποβιβασμό.

απολογία του Μελισσανίδη έγινε σήμερα και ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ Πέτρος Καϊμακάμης προσκόμισε κατάθεση που είχε δώσει πριν από δύο μήνες ο κ. Κύρκος στην πειθαρχική της Super League, στην οποία ο παρατηρητής διαιτησίας από την Ήπειρο τόνιζε μεταξύ άλλων ότι « παρά το γεγονός ότι τα είπα, ποτέ δεν ένιωσα ότι απειλούμαι και δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορεί ο κ. Μελισσανίδης να τα κάνει πράξη».

Αναλυτικά η απόφαση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδη: Για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη: Απαλλάσσει αμφότερους τους εγκαλουμένους της αποδιδόμενης σε αυτούς πειθαρχικής παραβάσεως της απειλής (άρθρα 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).»

News 24/7

24MEDIA NETWORK